Bianca Valle

Bianca Valle govori o potrebi da se zatvore sve industrije čija proizvodnja zagađuje okolinu na bilo koji način. Ona smatra da kada bi sve farbrike koristile biorazgradive tkanine i ostatke stare za pravljenje nove odeće, postigao bi se veliki napredak.

Vanessa Johnson

Na svom Instagram profilu ona deli kreativne modne kombinacije nastale od komada isključivo iz second-hand radnji. Ona će ti otkriti kako da produžiš životni vek svoje odeće, ali i kako da sklopiš dobitnu kombinaciju.

Zeena Shah

Ova devojka je kreativni direktor, stilista i autor. Na svom čarobnom Instagram profilu nam pokazuje sjajne modne moment i ističe brendove koji imaju etički način proizvodnje i rada.

Daisy Murray

Daisy je britanska novinarka, ali se bavi i prodavanjem vintage stvari na svom Instagram profilu. Ukoliko si fan puff grandioznih rukava, romantičnih haljina, a uz to želiš da poradiš na svojoj ekološkoj osvešćenosti, savetujemo ti da zapratiš ovaj profil.

Natti Macchiato

Natti je od otvaranja svog bloga do danas postigla značajan uspeh. Poznata je po saradnji sa mnogim održivim brendovima, kao i po tome što je ušla u uži izbor za nagradu za najbolji blog u Velikoj Britaniji.

Naslovna fotografija: instagram.com/heartzeena

Miona

Comments