Revije “Day, Night and Bed-beware” održane su sinoć u “Supermarketu”, u organizaciji NGO ZENart-a i u saradnji sa “Studiom Štap i Kanap”, IFMSA SERBIA, Modnim svetom Srbije, edukativnim centrom Artego Srbija, Fakultetom za estetiku i kozmetologiju. Podršku su pružili DJ Tatjana Kalnak i kreatorka Ljiljana Adamov, koja je obukla Ognjena Kostića Struku, Marka Stojanovića MaraQYa, Aleksandra Lazića Sale Tru i Aleksandra Adrijana Rankovića, koji su otvorili revije live nastupom.

marija radumilo Modne revije: Day, Night and Bed beware

Marija Radumilo

Ideja revije bila je da se javnosti prikaže na koji način umetnici vide značaj tog važnog datuma. Pitanje borbe protiv side nije samo za doktore i ljude iz zdravstva, već za sve nas koji se bavimo javnim i društvenim problemima.

petra zorica Modne revije: Day, Night and Bed beware

Petra Zorica

Svoje kreacije predstavili su mladi kreatori: Marija Radumilo, Nemanja Ivanišević, Petra Zorica i Biljana Milošević.

nemanja ivanisevic1 Modne revije: Day, Night and Bed beware

Nemanja Ivanišević

Akciju je podržao veliki broj naših istaknutih ličnosti iz sveta kulture i muzike poput: Marka Đurovskog, Dijane Janković, Nemanje Maraša, Alenke Slavinec, Cvijete Radović,  “NAXI radija”, “Radio Antene”, “Radija S”, kao i Branislav Lecić, Miša Obradović, Kristina Kovač, Srdan Golubović i mnogi drugi.

Comments