Karl Lagerfeld – pretučen?!

Organizacija Amnesty International došla je na ideju da pokrene kampanju koja nosi naziv “Maltretirajte čoveka i on će vam reći sve”.

Pored slavnog dizajnera, u njoj učestvuju i muzičar Igi Pop, kao i Dalaj Lama, duhovni vođa Tibeta.

Kao što možete videti, Karl je na slici naizgled natečen i sav u modricama, dok je prava istina da je to odlično delo šminkera.

Zanimljivo je i to da ispod slika stvarno stoje citati koji su kvazi izjave malopre pomenutih ličnosti. Tako da ispada da je Karl izjavio sledeće: “Vrhunac elegancije su havajska košulja i japanke”, a nama posebno interesantna jeste izjava Igija Popa koji je rekao da je budućnost rokenrola Džastin Biber.

140 Modne vesti: Dizni je in, a Bekamova nostalgična

Diznijevi motivi na muškoj odeći                      

Crtani film “The Little Mermaid” poslužio je kao ispiracija dizajneru Bobiju Ableju. On je kreirao mušku odeću sa ovim printom i predstavio je u Londonu.

Kolekcija je puna muških dukseva, autlet majica, a muškarci će moći da se pohvale kako i oni imaju Diznijeve junake na garderobi.

232 Modne vesti: Dizni je in, a Bekamova nostalgična

Nostalgična Viktorija Bekam

Navikli smo da nas iznenađuje novim modelima, savršenim kolekcijama, ali i zanimljivim tvitovima, a ovog puta je uradila nešto sasvim deseto.

Objaviviši sliku haljine na Twitteru zaintrigirala je masu ljudi, a ono što je još više doprinelo tome jeste opis koji kaže da je to haljina koju je obukla za prvi sastanak sa Dejvidom.

Untitled1 Modne vesti: Dizni je in, a Bekamova nostalgična

Izvor fotografija: rafinery29, elle.rs

Violeta Stojanović

Comments