Investiranje u Ralph & Russo

Britanski modni brend Ralph & Russo najavio je veliko investiranje od strane biznismena i filantropa Džona Kodvela.

Kreativni direktor Tamara Ralf i izvršni direktor Majkl Ruso ponosni su, jer je ovo prva modna kuća priznata od strane Chambre Syndicale de la Haute Couture. Investicija ove firme podići će je na znatno viši nivo, jer podrazumeva brzu i efikasnu strategiju.

Tamara Ralf i Majkl Ruso izgradili su uspešan, luksuzni brend sa velikom reputacijom i beskrajnim potencijalom, a ono što nas očekuje biće bolje za lestvicu više.

156 Modne vesti: Festival muške mode i ostale novosti

Festival muške mode

U toku je legendarni Pitti Uomo, svetska modna platforma, koja datira još od 1972, a dva puta godišnje okuplja najbolje odevene muškarce.

Dok istražuju šta je aktuelni hit, koji detalj je iz godine u godinu neprevaziđen i šta mogu ponuditi ne tako poznati brendovi, ovim festivalom daje se šansa posetiocima iz raznih delova sveta da se pokažu u najboljem svetlu.

240 Modne vesti: Festival muške mode i ostale novosti

Oskarovska zvezda magazina “Vogue”

Lupita Niongo još jednom je zasijala na naslovnici i to za američko izdanje magazina “Vogue”. Ona je predivno stilizovana pozirala u netipičnim pozama, u garderobi brendova: Vera Wang, sestre Rodarte, Proenza Shoulder i Givenchy.

Fotografije potpisuje Majkl Dženson, a snimljene su u Marakešu.

337 Modne vesti: Festival muške mode i ostale novosti 427 Modne vesti: Festival muške mode i ostale novosti

Izvor fotografija: www.elle.hr

Violeta Stojanović

Comments