Rita Ora zaštitno lice modne kuće Cavalli

Šuška se u modnom svetu da će pevačica Rita Ora biti novo lice jedne od italijanskih najvećih modnih kuća Roberto Cavalli.

Glasine podgrevaju i fotografije koje je Rita postavila na svom Instagram profilu. U retro-šik fazonu, podsećajući na čuvenu Merilin Monro, Rita grli Evu Kavali, dizajnerovu suprugu i poslovnu partnerku.

Ova vest još nije potvrđena, ali znajući da su Rita i Eva inače veoma dobre prijateljice, moguće da je došlo vreme za neku vrstu saradnje.

edit 1 Modne vesti: Hvala Instagramu!

Kad je beba Nort upoznala Anu Vintur

I dalje mnogi ne prestaju da hvale ili pljuju naslovnicu magazina “Vogue” na kojoj su se našli Kim Kardašijan i Kanje Vest. Zato svi budno prate ko stoji iza ove saradnje i kako je do toga došlo.

Međutim, zahvaljujući omiljenoj nam mreži Instagram, možemo videti kako je izgledao sastanak na kome su Ana Vintur i Kim Kardašijan razgovarale o naslovnici.

A da, tu je i beba Nort koja je već imala priliku da upozna jednu od najvećih imena u svetu mode.

jlj Modne vesti: Hvala Instagramu!

Nikol Riči diktira trendove

I ne, ne mislimo na njenu ljubičastu kosu, to je već viđeno. Ali ova suknja, tako nešto nismo videli ranije! Svake godine tražimo kroj za kojim će svi poludeti. Doviđenja, duge suknje, čini se da će ovo biti novi trend.

Nikol je obukla haljinu sa nitnama koja ima dva veoma duboka šlica sa strane, a duža je napred i pozadi. Takođe, ova haljina ima trake oko nogu koje sprečavaju da se suknja otvara pri hodanju ili sedenju.

Veoma izazovno i moderno i po svemu sudeći trend za kojim će svi poludeti!

rexusa 2068024a Modne vesti: Hvala Instagramu!

Lenka Gatić

Comments