Instagram zvezde: Mark Džejkobs našao nove modele preko društvene mreže

Pošto je raspisao javni konkurs na društvenoj mreži Instagram, Mark Džejkobs nedugo posle toga i izabrao je modele.

Pre otprilike dva meseca bio je u potrazi za modelima koji će nositi njegove kreacije, a onda se desilo da na Instagramu bude navala kandidata, čak više od 70,000.

Da je Instagram odlična forma kastinga pokazalo se i u ovom slučaju, kada je Mark na ovako lak i jednostavan način primamio veliki broj zainteresovanih.

Samo je bilo potrebno staviti sliku uz haštag #CastMeMarc, a samo oni najuspešniji i najautentičniji uspeli su da ih Mark primeti. Upravo 50 njih izabrano je i oni su dobili priliku da lično upoznaju poznatog kreatora, koji će suziti izbor na 30 najboljih iz celog sveta.

Konačan rezultat online kastinga biće objavljen u avgustovskom broju časopisa “Teen Vogue”.

1100 Modne vesti: Instagram manija, drvena konstrukcija i Lima u restoranu

Nešto neviđeno dosad: Novi izložbeni prostor

Skupturalna drvena konstrukcija u Štutgartu novi je izložbeni prostor koji mami poglede mnogih. Neverovatna je, kako zbog svoje specifične konstrukcije i izgleda, tako i dizajna, a pride je interesantna zbog robotike koja je spojena u jedinstvenu gradnju.

Deo je projekta koji istražuje primenu robotike u izradi drvenih konstrukcija, te se otvara mogućnost dizajniranja uz pomoć raznih uređaja i računala.

276 Modne vesti: Instagram manija, drvena konstrukcija i Lima u restoranu 359 Modne vesti: Instagram manija, drvena konstrukcija i Lima u restoranu

Nova kampanja brenda Jason Wu, a glavna zvezda Adrijana Lima

Ispred objektiva Inez i Vinuda opet se našla slavna brazilska manekenka Adrijana Lima, a ovog puta kako bi reklamirala najnovije komade iz Jason Wu kolekcije.

Dok pozira poput lutke u restoranu “Four Seasons” nosi smaragdnozelenu haljinu koja joj savršeno pristaje.

442 Modne vesti: Instagram manija, drvena konstrukcija i Lima u restoranu

Izvor fotografija: www.buro247.hr, br.louisvuitton.com

Violeta Stojanović

Comments