Glumica Kvenžane Volis je novo lice Armanija

Ona ima samo 10 godina i prvo je bila u trci za Oskara 2013. godine, a sada je i zaštitno lice modne kuće Armani.

Kvenžane, koja je rođena u Luizijani, privukla je pažnju javnosti filmom “Beasts of the Southern Wild”. Imala je svega pet godina kad je bila prvi put na audiciji za ulogu devojčice Hašpapi.

Ipak, devojčica se može pohvaliti nagradom za najboljeg mladog glumca, a ne znam da li ste je primetili u filmu “12 godina ropstva”. Kažu da je veoma talentovana i da ima urođenu sposobnost da igra različite uloge. Posebno je ističu njena ljubaznost, radoznalost i otvorenost prema drugima. Sam Armani kaže da ona poseduje “nezasitu energiju” i da je upravo to ono što je čini savršenim licem Armani Junior kolekcije.

Sama Kvenžane izjavila je da je veoma srećna što je gospodin Armani baš nju izabrao, a devojčica priznaje da oseća isto uzbuđenje kao kada dobije ulogu u velikom filmu. Bila je počastvovana da nosi njegovu haljinu na dodeli Oskara, a u njegovim kreacijama oseća se kao princeza.

Reči hvale su se odužile, pa verujemo da je mlađana glumica oduševljena saradnjom, a i da je Armani načinio odličan potez.

1133 Modne vesti: Kad Kvenžane Volis postane Armani lice, sve ostalo pada u vodu

Retail 101 umesto Abercrombie & Fitch brenda

Američka modna kuća Abercrombie & Fitch (A&F) poznati je proizvođač odeće, obuće i modnih dodataka sportskog i neobaveznog stila. Ipak, nešto neočekivano se desilo i opao je profit prilikom prodaje odeće, pa nije preostalo ništa drugo nego da se zameni novim brendom, koji nosi naziv: Retail 101.

To dokazuju promenjeni izlozi, na čijem mestu se sada nalaze slike modela koji reklamiraju odeću. Šuška se da će u ponudi biti i plus size modeli, a jedno je sigurno: više nema A&F logoa.

Novi trgovac planira da uvede novine, a jedna od njih biće i crne haljine, čime se povećava kupovni potencijal.

2107 Modne vesti: Kad Kvenžane Volis postane Armani lice, sve ostalo pada u vodu

Madona i Kejti Peri zajedno na naslovnici

Na naslovnici “V” magazina pojavile su se u sličnom autfitu diva Madona i njena koleginica Kejti Peri.

I stajling i frizura su identični, a u ovom editorijalu zvezde poziraju u sado-mazo pozama. Jedna crna, druga plava. Editorijal nosi naziv “The Power of Pop” što je nekako i logično!

Uostalom, pogledajte sami!

10173754 718125931583455 6136040894837591056 n Modne vesti: Kad Kvenžane Volis postane Armani lice, sve ostalo pada u vodu

Keli Ozborn dizajnira za MAC

Na površinu je isplivala informacija da simpatična Keli Ozborn priprema novi projekat u saradnji sa MAC kompanijom, ali i uz pomoć svoje majke.

Ovaj brend je upravo to potvrdio objavivši sliku kozmetičkih proizvoda koji će tek biti u prodaji.

Verujemo da će kolekcija šminke biti odlična i da će dominirati ljubičasta boja. Šta vi mislite?

2105 Modne vesti: Kad Kvenžane Volis postane Armani lice, sve ostalo pada u vodu

Bijonse prošetala novi trend!

Bijonse je prethodnih dana bila u centru pažnje zbog svađe njenog muža sa sestrom, tačnije tuče njih dvoje ili još preciznije napada Solanž Nouls na Džej Zija.

Sa druge strane, ovog puta je u našoj modnoj rubrici drugim povodom, a posebno zvog prugaste haljine koju je ponela, dok je šetala sa kćerkom Blu Ajvi.

Očigledno je da prati nove trendove, a još očiglednije da u istim bojama oblači i svoju mezimicu.

394 Modne vesti: Kad Kvenžane Volis postane Armani lice, sve ostalo pada u vodu

Izvor fotografija: vmagazine.com, elle.hr

Violeta Stojanović

Comments