Miu Miu u crno-belom izdanju

Najnovija kampanja brenda Miu Miu pomalo je iznenađujuća i sasvim drugačija od onog na šta smo navikli kad je on u pitanju.

Fotografije potpisuje Stiven Mejzel, a zaštitno lice je glumica Stejsi Martin, koja se logičnim sledom našla ispred objektiva foto-aparata.

Nju možda prepoznajete kao glavnu zvezdu filma “Nimfomanka”, a odlično se, po svemu sudeći, snašla i u ulozi modela.

Neko će reći da je ovaj postupak brenda Miu Miu veoma čudan pre svega zato što reklamiraju garderobu i aksesoare, a nema boja, već samo crno-belog kontrasta.

Međutim, možda su želeli da nove stvari prikažu sa notom mističnosti i da dozvole da publika uključi maštu i zamišlja kako su kreacije zaista obojene!

17 Modne vesti: Lica sa naslovnica 25 Modne vesti: Lica sa naslovnica

Vinona Rajder za Rag&Bone

Još jedna glumica u ulozi modela, a ovog puta reč je o Vinoni Rajder!

Prema rečima odgovornih u firmi Rag&Bone, Vinona je ta koja ima “bezvremensku lepotu” i upravo to je razlog zbog kog su izabrali nju.

Glumica je pozirala ispred objektiva fotografa Glena Lučforda. Pogledajte kako je izgledalo snimanje, pre nego što je ugledate na bilbordima širom sveta, a pre svega u Njujorku!

36 Modne vesti: Lica sa naslovnica

Ćerka Mika Džegera u “burnoj” kampanji za Just Cavalli

Džordžija Mej Džeger je ćerka jednog od osnivača i frontmena Rolingstonsa, Mika Džegera, a ovog puta ona je glavna zvezda priče, a ne njen tata.

Naime, ona se pojavila u reklamnoj kampanji za parfem Just Cavalli u veoma provokativnom i obnaženom izdanju, ali pometnju je napravilo istetovirano slovo “h” na njoj, ali i modelu koji joj je pravio društvo u poziranju.

Pojedini islamski vernici smatraju ovu reklamu neprimerenom upravo zbog istetoviranog slova, jer je “h” simbol korena arapske reči “Allah”.

45 Modne vesti: Lica sa naslovnica

Izvor fotografija: www.buro247.hr , www.elle.rs

Violeta Stojanović

Comments