Iako leto skoro da nismo ni imali, pa smo uz sandale držali i jedne gumene čizme za svaki slučaj, a preko majice na bretele neretko uveče navlačile džemper, stiže jesen, kiše i vreme kada ćemo definitivno morati da se utoplimo.

Zato smo rešili da vam u ovim modnim vestima  predstavimo šta će se to nositi ove sezone i šta bi trebalo da pripremite u svom garderoberu, ukoliko želite da pratite trendove.

Kada su boje u pitanju, ove sezone veliki hit je maslinasto zelena. Takođe, veliki trend su i varijacije na temu bež boje -kapućino, boja peska, krem, a naravno, kao i svake jeseni teget, bordo i siva su neizostavne. Zanimljivo je da je narandžasta boja koja je bila veliki hit na proleće, ali i leto, našla svoje mesto i u jesenjoj kolekciji.

Modne vesti Šta je u trendu ove jeseni Modne vesti: Šta je u trendu ove jeseni?

Veliki hit je androgena moda. Kada kažemo androgena, mislimo da nema mnogo cvetnih i drugih ženskastih printova. Široka garderoba četvrtasti krojevi, sive i teget nijanse, grubi materijali -to je hit ove sezone.

Džemperi i to oni veliki, mekani nosiće se i ove sezone, tako da prekopajte ormar i pronađite sve one komade koje imate od ranije, biće vam potrebni. Pored njih, najavljuje se i veliki povratak rolki!

Kada su pantalone u pitanju, na revijama su retko bile viđene uske pantalone. Uglavnom su to bile nešto šire nogavice i “mama model” farmerki -visoki struk i ravne nogavice.

Sa kožom nikako nećete pogrešiti. Svih boja i oblika, suknje, pantalone, jakne -šta god da vam se dopada. Ako je od kože, biće zapaženo!

I još jedan trend koji treba naglasiti je –karo šara! Karirani džemperi, suknje, sakoi -priznaćete, nekako logično ide uz jesen.

Modne vesti Šta je u trendu ove jeseni 1 Modne vesti: Šta je u trendu ove jeseni?

Ukoliko ste planiali jesenju kupovinu, nadamo se da će vam naši saveti pomoći, a uostalom, i ne sumnjamo da većinu ovih komada već imate u svom garderoberu. Sada ih samo kombinujte i uživajte u jeseni!

Lenka Gatić

Comments