Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Aleksandra Žiravac je predstavila kolekciju “ALEK ZIRA Women’s Spring Summer 2012”. Ova mini kolekcija ima za osnovu odevne predmete savremene muške garderobe koji doprinose osećaju slobodnog gesta i ojačane akcije. Blaga fluidnost čistih crnih formi struktuirana je uskim kožnim kaiševima i akcentirana grafickim crno-belim elementima i električnom žutom.

Aleksandra Ziravac 2 Modne vinjete privukle veliku pažnju

Aleksandra Žiravac

Jovana Marković je predstavila kolekciju za proleće/leto 2012, za koju je inspiracija Indija, šarenilo boja i ukrasa zlatnih nijansi. Dosta je istaknuta ženska figura, tako da su kombinacije providnih materijala, detalja i neprovidnih materijala učinili da taj cilj bude postignut.

Jovana Markovic Modne vinjete privukle veliku pažnju

Jovana Marković

Na Vinjetama su se predstavili studenti III i IV godine Akademije lepih umetnosti u klasi profesora Vladimira Lazarevića, sa svojim prošlogodišnjim radovima. Studenti prikazuju po dva modela iz svoje kolekcije, koje su radili kao deo zadatka iz predmeta “Savremeno odevanje”. Svaki student predstavljenim modelima pokazuje svoj senzibilitet prema ideji, razradi teme, kroju tj. svemu onom što čini sastavni deo postavljenog zadatka, uključujući i sam proces stvaranja kolekcije. Mirjana Šarac je radila kolekciju “Jahači belih konja”, Lina Leković “Arquitectonico”, Marina Džaleta “Chrome”, Marina Višnjić “Kameleon”, Dušanka Marčić “Enchanted”.

studenti akademije lepih umetnosti Modne vinjete privukle veliku pažnju

Mlade nade

Tijana Žunić je kroz romantičnu prefinjenost i nežne valovite forme ispričala bajku u belom. Ženstvenost i elegancija glavni su nosioci kolekcije za proleće/leto 2012. Kolekciju prate bogato ukrašeni komadi nakita.

Tijana Zunic 2 Modne vinjete privukle veliku pažnju

Tijana Žunić

Milica Opačić je osmislila nesvakidašnju prezentaciju.

Milica Opacic Modne vinjete privukle veliku pažnju

Milica Opačić

Veliki broj posetilaca, poštovalaca mode i umetnosti, došli su da vide izbliza šta su mladi kreatori i studenti pripremili za ovu priliku.

Biljana Tipsarevic Modne vinjete privukle veliku pažnju

Biljana Tipsarević

Veliki broj poznatih ličnosti iz javnog i kulturnog života došle su da vide nove trendove: Biljana Tipsarević, Sanja Purić, Vuk Brajović, Aleksandar Spasojević, Tijana Pavlov, Marko Mitanovski, Marko Sovilj, Ivana Pilja, Marko Ćerketa, Bojan Jovanović.

Editors choice