Jelisavetina prolećna odevna kombinacija idealna je za sve ljubitelje crne boje. Asimetričnu suknju i modernu bluzu kombinujte sa crnim čizmama sa nitnama. Ovog proleća u trendu su jednobojne odevne kombinacije.

639 Modni blogovi: One diktiraju trendove

Jelisaveta Đukanović & libertywalksara.blogspot.com

Jednostavne i moderne u isto vreme – “iscepane” farmerice od bledog džinsa. Ovaj modni komad uparite sa belom majicom i platformama. Ovog proleća u trendu je obuća sa cvetnim printom.

7023987281 c9b8f000a5 z Modni blogovi: One diktiraju trendove

Zorana Jovanović & zorannah.com

Inspiraciju za svoj autfit pronađite u trendu color-block. Anastasija bira kombinaciju crvene i ljubičaste. Jake boje ublažite kožnom jaknom u svetloj nijansi. Neka glavni detalj bude marama u bojama odevne kombinacije.

ANA 5918 Modni blogovi: One diktiraju trendove

Anastasija Milojević & anastasijastasha.blogspot.com

Volite plavu boju? Mina je za jedan dan izabrala da ponese kombinaciju svetlije i tamnije nijanse plave. Klasičan mantil i suknju birajte u istoj nijansi, a neka vam bela košulja “osveži” autfit. Nepogrešiv izbor su klasične cipele u sivoj boji.

diablog Modni blogovi: One diktiraju trendove

Mina & diablogbymina.blogspot.com

Nežne nijanse uvek su dobar izbor za dnevne varijante. Bluzu sa printom i klasične pantalone upotpunite aksesoarima u istim nijansama. Tanki kaiševi su u trendu, kao i velike torbe. Ljubitelji romantičnog stila, ovo je idealna odevna kombinacija za vas.

ed90e575 Modni blogovi: One diktiraju trendove

Tamara Kalinić & theglamandglitter.com

Oversized džemper sa prugama svakako je komad must have. Možete ga upariti sa tamnim džinsom, crnim baletankama i torbom sa nitnama. Ova kombinacija idealna je za svaki dan, a u trendu je.

kat4 Modni blogovi: One diktiraju trendove

Katarina Živković & dare2wear.blogspot.com

Zelene nijanse obeležiće prolećnu modnu sezonu, a romantični krojevi definitivno će vas osvojiti. Jednu takvu kreaciju ponela je i blogerka Svetlana. Dozvolite sebi da uskočite u ženstvene i elegantne komade, i budete dama tokom čitavog dana. Kombinujte svoje omiljene haljine uz upečatljiv nakit i velike aksesoare.

svetlana Modni blogovi: One diktiraju trendove

Svetlana Crnogorac & sparklyshinyworld.blogspot.com

Džins je uvek u modi, a u kombinaciji sa baletankama i elegantnim sakoom može uvek biti drugačiji. Izaberite sako ili blejzer u efektnoj boji i kombinujte ga uz omiljeni par pantalona ili najdražu suknju. Uz ovakve kombinacije birajte elegantne torbe.

tuesday in Belgrade8 Modni blogovi: One diktiraju trendove

Jovana Bovan & cipelicastiklica.blogspot.com


Dragana Katić je student prava, autor bloga Oh la la i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Comments