Autorka bloga “My Little Fashion Notebook”, Marija Veljković, zna da je zelena boja ovog proleća u trendu. Omiljeni džemper u ovoj nijansi ponesite uz lagane pantalone i vaš autfit upotpunite tankim kaišem i torbom koji će se slagati.

422 Modni blogovi: Print, velike torbe i kožne jakne

Marija Veljković & mylittlefashionnotebook.blogspot.com

Zorana obožava džempere, pa je tako ovaj sivi džemper ponela uz jednostavne pantalone crne boje i tako je dobila ujedno klasičnu i modernu odevnu kombinaciju. Ne zaboravite da su print marame must have ove sezone.

7056957099 8f4a02e8f8 z Modni blogovi: Print, velike torbe i kožne jakne

Zorana Jovanović & zorannah.com

Na jednostavnu odevnu kombinaciju ponesite par cipela u kojima ćete biti primećene. Jelisavetin predlog su print čizme na štiklu u kombinaciji sa crno-belim autfitom. Ovog proleća postignite minimalizam i eleganciju.

5aa Modni blogovi: Print, velike torbe i kožne jakne

Jelisaveta Đukanović & libertywalksara.blogspot.com

Bez dobre kožne jakne ova sezona se ne može zamisliti. Pronađite model u omiljenoj boji i kombinujte je uz sportske, ali i elegantne autfite. Anastasijin predlog je romantična haljina u sličnoj nijansi. Ne plašite se da istaknete svoju ženstvenost.

ANA 7053 Modni blogovi: Print, velike torbe i kožne jakne

Anastasija Milojević & anastasijastasha.blogspot.com

Klasične print majice su uvek u modi. Ponesite ih uz helanke ili pantalone, a dozu elegancije čitave kombinacije postignite jedinstvenim trench kaputom u krem ili bež nijansi. Kada je reč o aksesoarima i dalje se nose clutch torbe, a šljokice u vidu detalja su IN.

curly fRashion 7 Modni blogovi: Print, velike torbe i kožne jakne

Marina Arnaut & frashionbymarina.blogspot.com

Odevna kombinacija modne blogerke Jovane Đokić još jedan je način na koji možete poneti već pomenute kožne jakne. Svilene bluze se ove sezone moraju naći u vašem garderoberu, a ponesite ih uz romantične suknje ili klasične pantalone. Frizurom ili šminkom naglasite svoj jedinstven stil.

DSC 5539 copy Modni blogovi: Print, velike torbe i kožne jakne

Jovana Đokić & messinmycloset.blogspot.com

Modna blogerka Jelena Živanović ponela je samo naizgled monotone tamnije nijanse u jednom sasvim drugačijem maniru. Na jednoj ovakvoj kombinaciji najvažniji su aksesoari, velika torba, upečatljiv nakit…

IMG 4324 Modni blogovi: Print, velike torbe i kožne jakne

Jelena Živanović & glamfabchameleon.blogspot.com

Svoju eleganciju istaknite blejzerom sa cvetnim printom. Ponesite ga poput Dubravke uz belu bluzu i klasične džins pantalone. Neka se i ovog puta cipele i torba slažu u nijansi i materijalu.

P4071781 love style magic Modni blogovi: Print, velike torbe i kožne jakne

Dubravka Dodig & lovestylemagic.blogspot.com


Dragana Katić je student prava, autor bloga Oh la la i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

 

Comments