One su i ove jeseni razigrane, igraju se mešajući različite stilove, materijale i boje. Branislava je i ove jeseni dosledna svom stilu. Kada nosite tufnice, morate pažljivo brinuti o svakom detalju, ona je u svojoj nameri uspela i sve dobro upakovala.

slika115 Modni blogovi: Razigrana jesen

Branislava & divineworld.blogspot.com

Kada se odlučite za jednostavnu kombinaciju, uvek izaberite neki detalj koji će biti upečatljiv za vas i vaš stil. Električnoplavi sako je najjednostavniju odeću uspeo da razbudi i doveo ovaj spoj do željenog izgleda.

slika212 Modni blogovi: Razigrana jesen

Nataša & mydailystylebook.net

Dugački kaputi nezaobilazni su i ove sezone. Kada ih nosite birajte stvari sa što manje pojedinosti. Vanja je u svojoj nameri uspela. Zlatni detalji će oživeti svačiji stil.

slika313 Modni blogovi: Razigrana jesen

Vanja & fashionandstylev.blogspot.com

Detalji sa nitnama su nešto što viđamo najviše ove jeseni. Iako ponekad deluje nemoguće, probajte nešto drugačije, jer ćete u suprotnom izgledati kao uniformisani. Ona je uspela da izgleda drugačije. Zorana je sklopila cipele sa nitnama sa lepršavom majicom zelene boje i kožnom suknjom, gde je postigla krajnje buntovnički izgled.

slika412 Modni blogovi: Razigrana jesen

Zorana & zorannah.com

Kada nosite detalje sa animal-printom morate strogo paziti kako ih nosite, jednim pogrešnim korakom može doći do stilske neusklađenosti. Iako deluje nezamislivo u spoju sa prugama možete izgledati krajnje urbano i šik.

slika511 Modni blogovi: Razigrana jesen

Jelena & babytuna.net

Još jedan outfit sa pojedinostima iz sveta životinja, koji je odlično stilski usklađen. Kožne pantalone svaka devojka mora imati u svom garderoberu ove jeseni. Fantastično mogu poslužiti za svaku priliku, bez obzira da li je dan ili noć.

slika68 Modni blogovi: Razigrana jesen

Jelena & bonjourjr.blogspot.com


Srđan Kolarević sanjar je velikih stvari. Vodi se motoom stil je stav i ne voli ljude bez stava i ambicija. Kako je uvideo nedostatak muških modnih blogera, odlučio je da sam pokrene svoj fashion dnevnik, mesto gde iz svog ugla prikazuje modu i stil, jednostavnog naziva Simple Spectate.

Comments