Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Samouverena igra sunca i kiše nas prati iz dana u dan tako da je teško sklopiti lepu i udobnu kombinaciju usklađenu sa vremenskim promenama, a opet ljubitelji mode žele da budu i u trendu. Veliko pitanje je kako složiti kombinaciju koja će zadovoljiti sve faktore. Naše modne blogerke nude različita rešenja za ovakve situacije.

Jovana na svom blogu nudi divne fotografije i vrlo zanimljive kombinacije. Odabrali smo kombinaciju bele košulje sa nitnama i tirkiznom suknjom uz crne salonke kao veoma upečatljivu kombinaciju.

Vašu modnu kombinaciju možete upotpuniti stilizovanom punđicom ili joj dodati lični pečat i šarm sa crvenim ružem. I ne zaboravite da se crne salonke dobro uklapaju i u smele kombinacije, a ne samo uz klasične.

slika 114 Modni blogovi: Varljivo leto

Jovana Đokić & messinmycloset.blogspot.com

slika 210 Modni blogovi: Varljivo leto

Crne salonke se dobro uklapaju i u smele kombinacije

Madlenin blog je pravi miks različitih stilova i interesovanja ove zanimljive devojke. A na njenom blogu možete pronaći i fotografije sa njenih putovanja. Kišno vreme može biti i veoma lepo, a i zabavno uz zanimljive detalje.

Crno-bela kombinacija sa dobrim detaljima dobija sasvim novi šmek. Nitne su još uvek u modi. A ove sezone veoma su popularne ogrlice sa privescima u obliku krsta, a vašim kombinacijama daju pomalo buntovnički akcenat.

slika 36 Modni blogovi: Varljivo leto

Madlena & 2lacreme.com

slika 45 Modni blogovi: Varljivo leto

Ove sezone veoma su popularne ogrlice sa privescima u obliku krsta, a vašim kombinacijama daju pomalo buntovnički akcenat

Branislava nam na svom blogu ovoga puta predstavlja klasičnu crno-belu kombinaciju, koju akcentuje žutom bojom kao jednom od vodećih boja ove sezone. Minimalistički šik crne i bele boje dobija sasvim novi izgled uz dobre detalje. Detalji su ključni u svakoj kombinaciji, jer joj daju naš lični pečat i akcentuju je. Žuta boja je hit ove sezone kao i glomazan nakit .

slika514 Modni blogovi: Varljivo leto

Branislava & divineworld.blogspot.com

slika69 Modni blogovi: Varljivo leto

Detalji u žutoj boji su hit ove sezone kao i glomazan nakit

Dunja na svom blogu ovih dana daje svoj osvrt na mornarske kombinacije i pruge. A pruge se mogu kombinovati i sa džinsom, ali i sa cvetnim uzorcima. Maksi haljina na pruge upotpunjena je teksas košuljom, jednostavno i prelepo. Dok cvetna torba osvežava kombinaciju.

slika7 1 Modni blogovi: Varljivo leto

Dunja & fashionistasdiarybydunja.blogspot.com

slika87 Modni blogovi: Varljivo leto

Cvetna torba osvežava kombinaciju

Zorana se ovih dana odlučila za jednostavnu kombinaciju sa patikama neobičnog oblika. Jednostavno, udobno i lepo. Crveno-bela kombinacija ne izlazi iz mode, a ako niste neki ljubitelj sportske obuće potražite onda nove modele neobičnog izgleda. Bela atlet majica uvek ide divno uz džins. Tako da se može reći da je ona urbana klasika.

slika95 Modni blogovi: Varljivo leto

Zorana & zorannah.com

slika105 Modni blogovi: Varljivo leto

Bela atlet majica uvek ide divno uz džins, pa se može reći da je ona urbana klasika

Marija nudi udobno i neobično modno izdanje u boji peska i zemlje. Vrećaste pantalone su veoma udobne za proleće i leto. Uklopljene boje i dobri detalji čine savršenu kombinaciju.

slika119 Modni blogovi: Varljivo leto

Marija & mylittlefashionnotebook.blogspot.com

slika122 Modni blogovi: Varljivo leto

Uklopljene boje i dobri detalji čine savršenu kombinaciju


Ivana Aćimić je arhitekta, zaljubljenik u modu i putovanja, kao i dobre knjige, muziku i filmove. Veliki je fan španske kulture i mode. Uvek se vodi rečenicom kreatora Yves Saint Laurent-a “Fashion fades, style is eternal”. Propagira male stvari koje život čine lepšim. Autorka je bloga Street Art_Life Style_Fashion and Co.

Editors choice