#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Makeup proizvodi koji su nam neophodni ove zime!

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Sve do skoro nisam znao da kravata potiče iz dragog nam komšiluka Hrvatske. Naime davne 1635.godine nekoliko hiljada vojnika iz Hrvatske otišlo je u Francusku kao pomoć francuskom kralju Luju XIII u nekom od ratova. Hrvatski vojnici su otišli tada u tradicionalnoj nošnji i oko vrata su imali marame koje su dvorani francuskog dvora odmah zapazili. Vešti francuzi su odmah taj detalj oko vrata krenuli da kopiraju. Kravata tada dobija svoj oblik kakav i dan danas ima i kreće da se izrađuje od najboljih materijala. Od tog momenta kravata kreće u osvajanje sveta. Danas je ona jedan od obaveznih detalja na mnogim sastancima, koktelima, dodelama Oskara, premijerama, a ima i specijalno mesto u seksualnim fantazijama. I za slučaj da niste znali gotovo 80% žena vole muškarce sa kravatama i smatraju taj modni detalj veoma seksi.

kravata 2 Modni detalj: kravata kravata 3 Modni detalj: kravata kravata 4 Modni detalj: kravata kravata 5 Modni detalj: kravata kravata 6 Modni detalj: kravata kravata 7 Modni detalj: kravata kravata 8 Modni detalj: kravata kravata 9 Modni detalj: kravata kravata 10 Modni detalj: kravata kravata 11 Modni detalj: kravata kravata 12 Modni detalj: kravata kravata 13 Modni detalj: kravata kravata 14 Modni detalj: kravata
Miki Živković je magistrirao shoping, od skoro je i “žena” fudbalera, a životni san mu je da ima mnogo, mnogo LV torbi i da je stalno na TV-u. Ima dvoje dece koje viđa samo ispred kamera i novinara (za slikanje).

Editors choice