#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Modni detalj: kravata

Modni detalj: kravata

Sve do skoro nisam znao da kravata potiče iz dragog nam komšiluka Hrvatske. Naime davne 1635.godine nekoliko hiljada vojnika iz Hrvatske otišlo je u Francusku kao pomoć francuskom kralju Luju XIII u nekom od ratova. Hrvatski vojnici su otišli tada u tradicionalnoj nošnji i oko vrata su imali marame koje su dvorani francuskog dvora odmah zapazili. Vešti francuzi su odmah taj detalj oko vrata krenuli da kopiraju. Kravata tada dobija svoj oblik kakav i dan danas ima i kreće da se izrađuje od najboljih materijala. Od tog momenta kravata kreće u osvajanje sveta. Danas je ona jedan od obaveznih detalja na mnogim sastancima, koktelima, dodelama Oskara, premijerama, a ima i specijalno mesto u seksualnim fantazijama. I za slučaj da niste znali gotovo 80% žena vole muškarce sa kravatama i smatraju taj modni detalj veoma seksi.

kravata 2 Modni detalj: kravata kravata 3 Modni detalj: kravata kravata 4 Modni detalj: kravata kravata 5 Modni detalj: kravata kravata 6 Modni detalj: kravata kravata 7 Modni detalj: kravata kravata 8 Modni detalj: kravata kravata 9 Modni detalj: kravata kravata 10 Modni detalj: kravata kravata 11 Modni detalj: kravata kravata 12 Modni detalj: kravata kravata 13 Modni detalj: kravata kravata 14 Modni detalj: kravata
Miki Živković je magistrirao shoping, od skoro je i “žena” fudbalera, a životni san mu je da ima mnogo, mnogo LV torbi i da je stalno na TV-u. Ima dvoje dece koje viđa samo ispred kamera i novinara (za slikanje).

Editors choice