Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Wannabe editorijal: GAME OVER

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Sve do skoro nisam znao da kravata potiče iz dragog nam komšiluka Hrvatske. Naime davne 1635.godine nekoliko hiljada vojnika iz Hrvatske otišlo je u Francusku kao pomoć francuskom kralju Luju XIII u nekom od ratova. Hrvatski vojnici su otišli tada u tradicionalnoj nošnji i oko vrata su imali marame koje su dvorani francuskog dvora odmah zapazili. Vešti francuzi su odmah taj detalj oko vrata krenuli da kopiraju. Kravata tada dobija svoj oblik kakav i dan danas ima i kreće da se izrađuje od najboljih materijala. Od tog momenta kravata kreće u osvajanje sveta. Danas je ona jedan od obaveznih detalja na mnogim sastancima, koktelima, dodelama Oskara, premijerama, a ima i specijalno mesto u seksualnim fantazijama. I za slučaj da niste znali gotovo 80% žena vole muškarce sa kravatama i smatraju taj modni detalj veoma seksi.

kravata 2 Modni detalj: kravata kravata 3 Modni detalj: kravata kravata 4 Modni detalj: kravata kravata 5 Modni detalj: kravata kravata 6 Modni detalj: kravata kravata 7 Modni detalj: kravata kravata 8 Modni detalj: kravata kravata 9 Modni detalj: kravata kravata 10 Modni detalj: kravata kravata 11 Modni detalj: kravata kravata 12 Modni detalj: kravata kravata 13 Modni detalj: kravata kravata 14 Modni detalj: kravata
Miki Živković je magistrirao shoping, od skoro je i “žena” fudbalera, a životni san mu je da ima mnogo, mnogo LV torbi i da je stalno na TV-u. Ima dvoje dece koje viđa samo ispred kamera i novinara (za slikanje).

Editors choice