Instagram iz dana u dan dobija sve više korisnika, a u okviru ove društvene mreže možete izraziti svoju kreativnost, pratiti aktivnosti svojih prijatelja i poznanika, ali i crpeti inspiraciju iz  života i stila poznatih ličnosti.

Kreativne fotografije mogu poslužiti kao lek protiv dosade, mogu vam izmamiti osmeh, ali i naučiti vas nekim stvarima, posebno iz oblasti mode.

Iskoristite svoj instagram da postanete modni insajder, a mi vam navodimo šest Instagram dama koje obiluju stilom i istančanim ukusom za modu.

Arizona Mjuz – američki top model

Arizona Muse Modni gurui Instagrama

Potražite je pod imenom arisona_muse i uživajte u svimvažnim momentima njene modne karijere, ali i zanimljivim privatnim fotografijama

Kara Delevinj – top model i ikona stila

Cara Delevingne Modni gurui Instagrama

Karin Instagram obiluje zanimljivim citatima, modnim fotografijama ali i momentima iz privatnog života ekscentrične manekenke. Potražite je pod imenom caradelevigne.

 Šarlot Ronson – britanska modna dizajnerka

Charlotte Ronson Modni gurui Instagrama

Potražite je pod imenom cjronson i uživajte u fotografijama prijatelja ove dizajnerke koji nose njene kreacije, kao i nje same, u prepoznatljivom boemskom stilu

Lora Braun – izvršna urednica magazina Harper`s Bazaar

Laura Brown Modni gurui Instagrama

Neprocenjive momente iz modne industrije i fotografije glamurozne urednice potražite pod imenom laurabrown99.

Nikol Riči – modna dizajnerka, glumica i TV zvezda

Nicole Richie Modni gurui Instagrama

Na njenom Instagram profilu nicolerichie uživaćete u njenoj ljubičastoj kosi, njenoj šerpa-plavoj kosi, i njenim “regularnim” izdanjima u neverovatnim modnim kreacijama.

Viktorija Bekam – modna kreatorka i ikona stila

Victoria Beckham Modni gurui Instagrama

Ispratite sve njene svakodnevne i bekstejdž momente na Instagram profilu victoriabeckham.

Jasna Stanić

Comments