Stil života uvek određuje naš stil oblačenja. Ukoliko su nam dani ispunjeni poslovnim sastancima i drugim formalnim prilikama, sasvim je logično da ćemo birati i formalne, “stroge” kombinacije. Ukoliko pak vodimo aktivan život, stalno smo na nogama, idemo sa jednog kraja grada na drugi i nikada nas ne drži mesto, naša odevna kombinacija mora da isprati ovakav tempo. Zato, sasvim je logično da ćemo birati ležerne, udobne kombinacije u kojima ćemo se osećati prijatno i apsolutno slobodno i nesputano.

Ukoliko ste stalno u pokretu verovatno vam je jasno da je dobar i kvalitetan izbor obuće ono što se podrazumeva kako bi vaši koraci bili laki i lagani i kako vam celodnevna šetnja ne bi predstavljala mučenje. Zato, vaš izbor bi definitivno trebalo da budu adidas NEO Cloudfoam patike koje će vam pružiti baš sve što vam je potrebno – udobnost, prijatnost i uživanje u svakom načinjenom koraku!

Bez obzira na to na koji način provodite dane, koliko i koje aktivnosti praktikujete, ukoliko odaberete adidas NEO Cloudfoam patike nećete pogrešiti. Bilo da je reč o laganim sportskim aktivnostima, opuštajućoj šetnji ili šopingu, koliko god metara da treba da pređete, u ovim savršenim, udobnim patikama ih nećete ni osetiti.

DSC 2888 Modni predlog: adidas NEO Cloudfoam patike za vaš ispunjen dan DSC 2908 Modni predlog: adidas NEO Cloudfoam patike za vaš ispunjen dan

I poznata jutjuberka Ružica Rupić obožava adidas NEO patike i one često predstavljaju neizostavan deo njenih odevnih kombinacija. Bilo da snima videe, peva ili ide u teretanu, gde provodi najveći deo svog slobodnog vremena, upravo ove patike se moraju naći u njenom autfitu. Udobne, lake i atraktivne, one su uvek pravi izbor i lako prate sve Ružičine aktivnosti.

DSC 2902 Modni predlog: adidas NEO Cloudfoam patike za vaš ispunjen dan DSC 2911 Modni predlog: adidas NEO Cloudfoam patike za vaš ispunjen dan DSC 2877 Modni predlog: adidas NEO Cloudfoam patike za vaš ispunjen dan
Comments