Ono što je najvažnije, adidas NEO Cloudfoam patike nisu samo udobne, funkcionalne i praktične. Da, one imaju sve ove karakteristike najbolje i najkvalitetnije sportske obuće, ali osim toga, njihov dizajn je perfektan! Jednostavan i nežan, a ipak upečatljiv. Tome doprinose i savršene kombinacije boja, pa tako u jednom paru obuće imate sve što vam je potrebno da biste se osećale prijatno, ali i izgledale savršeno. adidas NEO Cloudfoam patike u svetlim, pastelnim bojama su tako lepe i ženstvene da ćete se zaljubiti u njih na prvi pogled!

Odlične su za sve vaše kombinacije, bilo da volite trenerke ili radije birate farmerke i jednostavne majice. Ono što je sigurno jeste da će se adidas NEO Cloudfoam patike sa lakoćom prilagoditi svakom vašem stilu oblačenja, svakom vašem raspoloženju, ali i načinu na koji vi provodite svoje dane i slobodno vreme.

IMG 8305 Modni predlog: adidas NEO Cloudfoam patike za vaš ispunjen dan IMG 8310 Modni predlog: adidas NEO Cloudfoam patike za vaš ispunjen dan IMG 8289 Modni predlog: adidas NEO Cloudfoam patike za vaš ispunjen dan IMG 8290 Modni predlog: adidas NEO Cloudfoam patike za vaš ispunjen dan IMG 82911 Modni predlog: adidas NEO Cloudfoam patike za vaš ispunjen dan IMG 8302 Modni predlog: adidas NEO Cloudfoam patike za vaš ispunjen dan IMG 8329 Modni predlog: adidas NEO Cloudfoam patike za vaš ispunjen dan

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Patike: adidas NEO

Odeća: adidas

Model: Ružica Rupić

Stilista: Aleksandra Zec

Šminka: Nadica Lekić

Fotografije: Dragan Asanov

Comments