Jedna od odlika dobrog stila svakako je savršena doteranost u svakom trenutku, uvek i svuda. Devojke od stila zato teže tome da izgledaju glamurozno gde god da su se uputile, a ponekad je dovoljan i najmanji podsticaj da se u njihovim glavama stvori savršeni autfit. Budući da znamo da su detalji ti koji čine stil, dovoljno je da pronađemo samo jedan aksesoar koji će nas u potpunosti inspirisati! A taj aksesoar kod žena su, pogađate, baš cipele. Jer, perfektnih cipela nikad dosta! Kakvu god kombinaciju da ponesemo, dašak elegancije ili prefinjenosti, glamura ili otmenosti, luksuza ili stila, ženstvenosti ili atraktivnosti, daju nam upravo cipele! Savršeni par cipela čini da se osećamo moćno i samouvereno i spremno da, kako se kaže, osvojimo svet.

Ukoliko i same obožavate cipele, a važno vam je da one budu ne samo lepe, već i udobne i kvalitetne, odličan izbor prefinjene italijanske obuće, koja je prava privilegija za devojke sa istančanim ukusom, možete naći u radnjama Fratelli e Amici.

Wannabe Fratelli Modni predlozi W670 5 Modni predlog Fratelli e Amici: Trend koji se nosi u velikom stilu

Modne ikone su nas naučile da je manje više, a da su aksesoari ti koji na pravi način doprinose utisku koji svojom kombinacijom želimo da ostavimo. Zato danas biramo upadljive, ekstravagantne Fausto Puglisi čizme u vanvremenskoj crnoj, a zlatni detalji su ti koji naročito “osvežavaju” ovaj model i donose mu dašak luksuza i glamura. Malo sjaja koji privlači pažnju nikada nije naodmet i baš zato su ove Fausto Puglisi čizme u kaubojskom stilu must have komad ove sezone.

Wannabe Fratelli Modni predlozi W670 1 Modni predlog Fratelli e Amici: Trend koji se nosi u velikom stilu

Budući da su ukrašene i diskretnim vezom, uz čizme će se odlično uklopiti Michael Kors ranac kojem crne, a ipak upadljive šare daju poseban pečat. Upravo zbog svog dizajna, ovaj ranac zadržava notu ženstvenosti, ali ne gubeći ni malo od svog glam šarma. Osim što je upadljiv i atraktivan, ranac je apsolutni modni hit sezone za nama, a čini se da ćemo ga i u ovoj i u svakoj narednoj sezoni voleti i nositi sa istim žarom.

Wannabe Fratelli Modni predlozi W670 2 Modni predlog Fratelli e Amici: Trend koji se nosi u velikom stilu
Comments