Iako crni i osveženi diskretnim, a efektnim detaljima, ovi aksesoari su sami po sebi vrlo upadljivi te vam predlažemo da ih ponesete u kombinaciji sa svedenim autfitom. Na taj način će svaki komad doći do izražaja, a vi ćete izgledati stilizovano i trendi. Na primer, predlog je da vaš izbor budu kožni komadi jer već iz sezone u sezonu osvajaju modni svet i suvereno vladaju street style kombinacijama. Uz kožnu jaknu i kožne pantalone, kao najpoželjnije komade, izgledaćete autentično i moćno, a vaš perfektni izgled učiniće da se za vama okreću na ulici. Osim toga, all in black kombinacije nikada nisu pogrešne, a vanvremenska crna vam daje neophodnu dozu luksuza, stila i prefinjenosti. Ova moderna i atraktivna kombinacija odličan je izbor za ležerne prilike kada želite da se izdvojite svojim istančanim ukusom, ali i kad god se nađete u “odevnoj” dilemi – sa ovakvim autfitom jednostavno nema greške!

Wannabe Fratelli Modni predlozi W670 4 Modni predlog Fratelli e Amici: Trend koji se nosi u velikom stilu Wannabe Fratelli Modni predlozi W670 3 Modni predlog Fratelli e Amici: Trend koji se nosi u velikom stilu

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Čizme: Fausto Puglisi

Ranac: Michael Kors

(Ove komade možete kupiti u svim Fratelli e Amici radnjama koje se nalaze na adresama: Tržni Centar Merkator, Bulevar Umetnosti 4, Beograd; Bulevar Kralja Aleksandra 248, Beograd; Ušće Shopping Center, Bulevar Mihajla Pupina 4, Beograd; Fratelli e Amici Outlet, Milentija Popovića 9, Sava Centar)

Jakna: Guess

Pantalone: Guess

Tunika: Zara

Naočare: Aldo

Model: Aleksandra Anđelković

Stajling: Aleksandra Zec

Šminka: Nadica Lekić

Fotografije: Miomir Milić

Ivana Tomić

Comments