Crna i siva su one boje koje obožavamo bez obzira na sezonu, bez obzira na doba dana i bez obzira na stil koji preferiramo. Crna i siva, baš kao i kombinacija ove dve boje, nepogrešiva je, vanvremenska i uvek atraktivna i moderna. Prosto, kada se nalazite u modnoj “nedoumici”, ukoliko svoju kombinaciju načinite od ove dve boje, sa sigurnošću znate da ćete izgledati stilizovano i otmeno, a to je ono što je najvažnije, naročito kada ste u stisci sa vremenom.

Zato je današnji Jagger modni predlog inspirisan upravo ovim “večnim” bojama, a verujemo da će vam se ova trendi kombinacija sigurno svideti. Mladalačka i šarmantna, savršeno će vam odgovarati gde god se u toku dana uputite, a čak i da vas uveče očekuje neplanirani izlazak, uz nekoliko detalja će se lako transformisati u sjajni autfit za provod!

Komad koji je, zasad, obeležio sezonu jesen/zima svakako su kožne pantalone (koje možete poručiti putem Jagger Online Shop-a) i to u klasičnoj, crnoj varijanti. Dovoljno su efektne da “začine” svaki vaš stajling, bez obzira na to da li ih nosite u ovakvoj dnevnoj kombinaciji, uz udobne džempere, na primer, bilo da ih nosite uveče uz atraktivnu majicu i visoke potpetice. Svakako, kožne pantalone će vam dati onu dozu samouverenosti uz koju ćete odavati utisak prave modne ikone gde kod se pojavite!

Modni predlog Jagger Crna i siva kao IT boje za zimu 2 Modni predlog Jagger: Crna i siva kao IT boje za zimu
Comments