Kombinacija crnih odevnih komada uvek je “uspešna”, bez obzira na to što na prvi pogled izgleda suviše svedeno. Crna odiše elegancijom i stilom, a isti utisak ćete ostavljati i vi ukoliko uz kožne pantalone ponesete laganu crnu bluzu ukrašenu sjajnim “krljuštima (koju takođe možete poručiti putem Jagger Online Shop-a). Na ovaj način ćete napraviti odličan spoj buntovnog i “opasnog”, sa jedne strane, i nežnog i ženstvenog, sa druge. I, ukoliko u poslednji čas saznate za taj neplanirani izlazak, uz efektnu ogrlicu lako ćete dobiti odgovarajući autfit.

All in black kombinaciju lako ćete osvežiti udobnim kardiganom u svetlo sivoj nijansi (koji možete poručiti putem Jagger Online Shop-a) koji će dati posebnu notu vašem izgledu. Kombinacije dve boje, ali više različitih materijala uvek će izgledati zanimljivo, a vama će obezbediti dašak urbanog i modernog.

Za kraj, svoj trendi autfit upotpunite klasičnim crnim kaputom (dostupan na Jagger Online Shop-u) koji će, upravo zbog svog dizajna odlično ispratiti svaku kombinaciju, bila ona ležerna, bila formalnija ili elegantna.

Modni predlog Jagger Crna i siva kao IT boje za zimu 3 Modni predlog Jagger: Crna i siva kao IT boje za zimu Modni predlog Jagger Crna i siva kao IT boje za zimu Modni predlog Jagger: Crna i siva kao IT boje za zimu

Sve Jagger proizvode možete poručiti i online, putem ovog linka.

Pročitajte još i ovo:

Modni predlog Jagger: Trend kojem nećeš moći da odoliš

Modni predlog Jagger: Boja vina kao Must Have ove zime

Modni predlog Jagger: Pariski šik u roze tonovima

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Bluza: Jagger

Kardigan: Jagger

Pantalone: Jagger

Kaput: Jagger

Ivana Tomić

 

Comments