Max&Co je brend koji nam donosi nežne, ali atraktivne modele; klasične, ali istovremeno i jako moderne; otmene i stilizovane, sa perfektnim osećajem za lepotu i detalje. Ovaj brend karakteriše prepoznatljiv italijanski kvalitet, kao i spoj visokog stila i funkcionalnosti. Svaka žena koja voli da prati modne trendove, ali i koja želi da sebi priušti ono najbolje, rado će odabrati Max&Co za svoj otmeni, sofisticirani izgled koji će na pravi način istaći njenu ženstvenost i prefinjenost. Max&Co garderoba uvek je tu za vas, u svim prilikama, omogućavajući vam da se osećate dobro i izgledate još bolje svaki put.

Za savršeno leto u kome ćete uživati sa stilom odaberite nežnu Max&Co haljinu finih linija i lakog materijala koja će slobodno padati i vašem izgledu dati dozu lepršavosti i razigranosti. Sečena ispod grudi, odlično će istaći vašu figuru, a dužina do iznad kolena omogućiće vam da je nosite kako u svečanim prilikama, tako i u poslovnim. Pruge predstavljaju dezen koji se izdvojio kao dominantan ove sezone te ćete u ovoj haljini suptilne, ženstvene forme izgledati moderno i atraktivno. Nežne boje poput zlatnih i narandžastih nijansi naročito će vam se dopasti ukolko volite romantičan stil oblačenja, a u ovoj sjajnoj kombinaciji boja sasvim sigurno ćete zablistati. Lišena suvišnih detalja, ali osvežena toplim tonovima, ova haljina predstavlja letnji autfit koji morate poneti. Ono što ovu haljinu čini još atraktivnijom jeste diskretni izrez na leđima koji će u vaš stil udahnuti dozu zavodljivosti.

Max Co modni predlozi 19 Modni predlog Max&Co: Letnji autfit koji morate poneti Max Co modni predlozi 16 Modni predlog Max&Co: Letnji autfit koji morate poneti Max Co modni predlozi 20 Modni predlog Max&Co: Letnji autfit koji morate poneti
Comments