Nova sezona jesen/zima donosi i nove modne trendove, a kao jedan od vodećih brendova koji nam kroz svoje kolekcije predstavlja šta će to biti aktuelno u sezoni koja je pred nama, jeste brend Max&Co. Za devojke sa stilom, ali i stavom, za devojke koje znaju šta je moderno i koje znaju šta je za njih najbolje, ovaj italijanski brend se u modnom svetu pozicionirao kao vodeći, kako po kvalitetu, tako i po savršenom osećaju za stil, detalje i dizajn.

Jedan od trendova koji će biti aktuelan tokom narednih meseci, makar kada su u pitanju boje, svakako jeste terakota. Ona vas već na prvi pogled asocira na jesen i moderne kombinacije koje uključuju i druge tople, “jesenje” nijanse, kao i slojevitost kada je u pitanju oblačenje. U predstojećoj sezoni ćemo imati sve pravo da se poigramo bojama, dezenima, formama i krojevima, a dokaz za to je i današnji Max&Co modni predlog. Budite elegantne, ali nemojte slediti prvila po svaku cenu. Budite sofisticirane, ali i kontrastne kada je oblačenje u pitanju.

Odaberite za sebe Max&Co haljinu u terakota nijansi koja predstavlja odličan spoj satena i tila, obogaćen “razigranim” geometrijskim detaljima. Njena dužina je do kolena, sa kratkim rukavima i blagim izrezom oko vrata ukrašenim tankom mašnom, sečena je u struku, a slojeviti donji deo učiniće je pravim izborom za svaku priliku kada poželite da ponesete nešto atraktivno, romantično i ženstveno, a uvek sa stilom.

Modni predlog MaxCo Terakota kao trendi boja za jesen 2 Modni predlog Max&Co: Terakota kao trendi boja za jesen

Uz ovu haljinu ponesite svedenu Max&Co rolku, koja je, s obzirom na to da je sasvim pripijena, savršeni “dodatak” ovoj kombinaciji. Naš predlog je da rolka bude crna, a i kasnije je lako možete kombinovati sa košuljama ili džemperima. Budite instinktivne, spajajte suprotne komade i na moderan način iskažite svoju boemsku stranu.

Modni predlog MaxCo Terakota kao trendi boja za jesen 6 Modni predlog Max&Co: Terakota kao trendi boja za jesen
Comments