Kada želim ležerniju kombinaciju a opet efektnu odlučim se za duks i kožne pantalone, starke su moj večiti IN i dobrodošle su u ovom malom miksu.

IMG 6991 Modni predlozi Jovane Jokić: Ležerno i moderno

Za ležene dane

Crno-bele varijante su u trendu ovog proleća, bilo da su pruge ili neki print i naravno royal blue štikle da razbiju monotoniju.

IMG 7048 Modni predlozi Jovane Jokić: Ležerno i moderno

Modna diva

Neon! Kada vam je neki detalj, majica, suknja ili bilo šta drugo u neon boji znajte da ćete htele ili ne biti primećene.

IMG 9451 copy Modni predlozi Jovane Jokić: Ležerno i moderno

Volimo neon!

Romantična čipkana suknja i puder roza košulja, romantične i nežne boje za proleće, outfit idealan za kombinovanje sa štiklama i sa letnjim čizmama.

IMG 9576 copy Modni predlozi Jovane Jokić: Ležerno i moderno

Svetle boje

Teksas jaknu kombinujemo bukvano uz sve, bilo da su romantične ili street style varijante. Ja sam odlučila da jedan klasičan outfit upotpunim sa teksas detaljem.

IMG 9678 copy Modni predlozi Jovane Jokić: Ležerno i moderno

Uživanje u trendovima

Prethodne modne predloge možete pogledati ovde


Jovana Jokić – Sanjar kada je u pitanju moda, a za ostalo realista. Dobre odevne kombinacije i maštovitost uvek joj izmame osmeh. Smatra da svako treba da ima svoj svet u kojem sabira misli i osećanja. Skoro je upisala modni dizajn jer želi svoje snove da pretvori u realnost. Danas je retka mogućnost da čovek radi ono što voli, pa smatra da kada se pruži prilika za to čovek mora da nauči da je ceni. Svet je jedno surovo mesto, a svako od nas treba da se potrudi da ga ulepša na koji god način može. Jovana je autorka i bloga Buongiorno Principessa.

Comments