Letnje noći umeju da budu ponekad i malo hladnije. Zato je moj predlog da se uvek ponese džemper ili nešto laganije za preko, da nam ne bude hladno. Za malo elegantnija dešavanja, moj predlog je košulja svetle boje, u mom slučaju neboplave, džemper upadljivije boje, teget pantalone, sa braon detaljima i braon/bež mokasinama, koje su must have ovog leta!

SDC11714 Modni predlozi Srđana Kolarevića: Letnje odevne kombinacije

Neophodan je džemper u ovoj nijansi

Neon boje su svakako nezaobilazne ovog leta. Moj izbor je pao na limun-žutu neon majicu, sa farmericama nikad ne možete pogrešiti, braon kaiš i sive cipela-patike, i da sve to ne bi bilo monotono, dodao sam ešarpu u boji karamele.

SDC11745 Modni predlozi Srđana Kolarevića: Letnje odevne kombinacije

Klasična majica i izbeljen džins

Belom košuljom i belim starkama retko kada može doći do greške. Ovo može biti idealna kombinacija za dnevnu šetnju ili večernji izlazak. Pošto je u mom slučaju dnevni izlazak, kombinacija ja upotpunjena poznatim lenonkama.

SDC11853 Modni predlozi Srđana Kolarevića: Letnje odevne kombinacije

Nepogrešiva odevna kombinacija

Onih dana kada ne znam šta ću da obučem, izbor pada na nešto u čemu se osećam prijatno i komotno. To je svakako majica sa zanimljivim printom i starke u boji. Greške nema.

SDC11327 Modni predlozi Srđana Kolarevića: Letnje odevne kombinacije

Za tople dane


Srđan Kolarević sanjar je velikih stvari. Vodi se motoom stil je stav i ne voli ljude bez stava i ambicija. Kako je uvideo nedostatak muških modnih blogera, odlučio je da sam pokrene svoj fashion dnevnik, mesto gde iz svog ugla prikazuje modu i stil, jednostavnog naziva Simple Spectate.

 

Comments