Bela peplum haljinica ima više namena. Ovde sam je obukla kao suknju, upotpunila sivom običnom majicom i teksas košuljom. Baletanke su tu, jer nisam ljubitelj hodanja u visokim potpeticama.

5551 Modni predlozi Zorane Jovanović: Oktobarski stil

Haljina kao suknja? Zašto da ne!

Kako najlakše razvedriti tmuran dan? Obući bele pantalone. Opet neizostavna teksas košulja, koja je postala moj omiljeni komad u ormanu i najlepše patike Isabel Marant. Velika torba, da u nju ubacimo sve potrebne sitnice i spremne ste.

134 Modni predlozi Zorane Jovanović: Oktobarski stil

Za jedan jesenji dan

Rokerski šik. Previše nitni nikad nije naodmet. Crne kožne pantalone, crna kožna jakna, bela flafi majica i potpuno različite čizme – da razbijemo crninu.

228 Modni predlozi Zorane Jovanović: Oktobarski stil

Ne možemo odoleti nitnama ove sezone

Bela majica sa zlatnim uz crne panatlone uvek izgleda fenomenalno. Gomila nakita i crveni karmin su zapečatili kombinaciju i dali joj ono “nešto”.

331 Modni predlozi Zorane Jovanović: Oktobarski stil

Bez greške!

Šetnja po gradu je idealna uz topli džemper i sive panatlone. Beretka na glavi je ponovo u modi, velika torba i baletanke, čisto zbog udobnosti, i krenite u nezaboravnu šetnju!

441 Modni predlozi Zorane Jovanović: Oktobarski stil

I print je prisutan ove jeseni


Zorana Jovanović je zakleta plavuša koja je nedavno prešla u brinete, ali i dalje živi u roze svetu. Ne kaje se nikada, impulsivna, sve što radi radi s velikom strašću. Voli putovanja i modu, ali ne voli da gleda Fashion TV. Studira na Accademii del Lusso za stilistu. Uređuje modni blog Zorannah’s Fashion Corner.

Comments