Alberta Ferretti za Macy’s

Italijanska modna kuća Alberta Ferretti odlučila se na saradnju sa brendom Macy’s. Nakon saradnje sa brendom Karl Lagerfeld i još nekim luksuznim kućama, italijanski brend pripremio je 30 komada za kolekciju Macy’s Impulse, čija prodaja počinje sredinom proleća, a na rafovima će se zadržati svega 10 nedelja. Stoga, pripremite svoje novčanike!

1faa1aac mXQJE Modni zalogaji: Jeftinije varijante

Teaser skica nove kolekcije

Zara sa novom kampanjom

Saskia de Brauv (Saskia de Brauw) zaštitno je lice nove kampanje modne kuće Zara, koja je pripremljena za proleće. Uskoro možete pazariti pastelne i crne komade za predstojeće lepo vreme.

0  d66 Modni zalogaji: Jeftinije varijante

Nova Zara za lepše vreme

Mulberry i putna torba

Mulberry sa novom kolekcijom torbi! Putna torba u stilu njihovog zaštitnog modela Alexa pušta se u prodaju, pravljena u skoro svim kožnim varijantama. Metal i koža inspirisani su vintidž glamurom.

Mulberry4 V 31jan12 pr b 320x480 Modni zalogaji: Jeftinije varijante

Mulberry Alexa u gušter varijanti za hrabrije dame

Lana del Rej (Lana Del Rey) na naslovnici “Vogue”-a

Nova zvezda, čiji je album prvenac pušten u utorak, nakon pevačke karijere dokopala se i martovske naslovnice britanskog izdanja modne biblije. Ponela je kreaciju brenda Louis Vuitton i donekle zamaskirala nimalo sjajan nastup u emisiji “SNL”. Neki će joj posle ovoga možda i oprostiti.

H13281826051496535 1 Modni zalogaji: Jeftinije varijante

Lana u pohodu na naslovnice


Anđela Najdanović voli da voli. Život. Modu. Amelijin Pariz. Kerin Njujork. Pozorište. Vogue. Beograd. I to u proleće. Uz miris jorgovana. Obožava kada je njen iPod shuffle iznenadi glasom Louis-a Armstrong-a dok se šeta beogradskim asfaltom. U podne. I uživa u sladoledu. Sa ukusom maline. Sour&Sweet. “J’aime bien les couchers de soleil. Allons voir un coucher de soleil…

Comments