Burberry ima najviše fanova!

gsdg Modni zalogaji: Najpopularniji je Burberry

Burberry je po broju fanova prešao čak i Chanel i Dior

Burberry je zvanično najpopularniji luksuzni brend na Facebook-u i Twitter-u. Ima impresivnih deset miliona fanova i preko sedamsto hiljada pratilaca. Kreativni direktor Kristofer Bejli (Cristopher Bailey) se putem ovih mreža zahvalio svim fanovima na podršci. Jedini modni brend koji je prevazišao Burberry je Victoria’s Secret sa preko šesnaest miliona fanova. Odmah iza Burberry-ja slede H&M, Dior, Gucci, Chanel i Louis Vuitton.

Sestre Rodarte dizajniraju kostime za operu

IMG 2863 Modni zalogaji: Najpopularniji je Burberry

Kejt i Laura se ne zaustavljaju samo na dizajniranju odeće za modne piste

Godinu dana nakon što su sestre Kejt i Laura Malivi (Kate and Laura Mulleavy) dizajnirale kostime za film “Crni labud” (Black Swan), one ponovo imaju zadatak van modnih pista. Naime, sestre Rodarte će dizajnirati kostime za postavu iz Los Anđelesa i njihovu izvedbu Mocartove opere “Don Đovani” (Don Giovanni). Sestre su rekle kako dizajniranje kostima neće biti usmereno ka određenom istorijskom periodu, već će biti apstraktno.

Retro glamur na savremeni način

fgfd vert Modni zalogaji: Najpopularniji je Burberry

Neobično i šarmantno – kolekcija obuće i modnih dodataka Prada za 2012.

Modna kuća Prada nam donosi novu kolekciju obuće i modnih dodataka za proleće 2012.

Kolekcija sadrži kožne torbe i cipele sa potpeticom inspirisane pedesetim godinama – sa malim preokretom. Jarke boje, ukrasna krila i plameni jezici krase ove cipele, dok su torbe u klasičnom obliku, pastelnih i jarkih boja. Na pojedinim torbama se nalaze grafike automobila što smo prvo videli na suknjama ovog brenda. Sve ovo čini novu Prada kolekciju izuzetno neobičnom i šarmantnom.

Na snimanju prolećne kampanje Versace za H&M

fasf Modni zalogaji: Najpopularniji je Burberry
Kolekcija će u Evropi biti dostupna od 19. januara

Fotografije sa snimanja kampanje za Versace Cruise 2012. za H&M su se već našle na Internetu. Na njima se nalazi sređena manekenka Ebi Li Keršo (Abbey Lee Kershaw) sa frizurom iz pedesetih godina i crvenim karminom na usnama – odmarajući pored bazena sa manekenom Riverom Viperijem (River Viiperi). Oficijelne fotografije kampanje tek bi trebalo da stignu, a do tada smo samo zavirili iza scene.


Jovana Radojčić često ume da se zanese u sanjarenju i isključi iz stvarnog sveta. Mašta da proputuje ceo svet, voli modu, knjige, film i fotografiju. “Style is knowing who you are, what you want to say and not giving a damn.” – YSL

Comments