Ljubitelji mode i uskršnje zeke

Poznati dizajneri, manekenke, fotografi i ljubitelji mode spremni su da dočekaju Uskrs! “Vogue” će u svoje izdanje uključiti mali kreativni projekat sa uskršnjim zekama. Naime, ljudi iz sveta mode pravili su najneobičnije zeke, od onih čokoladnih i lisnatih do lutaka i krpica. Podržavamo prisustvo mode i u praznicima, a čestitamo i na kreativnosti! Sve fotke možete videti ovde. Koji zeka je vaš favorit?

Slika 122 Modni zalogaji: Uskrs, balet i Vogue

Fenomenalna tašna sa zečjim ušima

Šarliz za “Vogue”

Prelepa Šarliz Teron (Charlize Theron) naći će se na naslovnoj strani majskog broja britanskog izdanja magazina “Vogue”. Najvažnija tema o kojoj Šarliz govori za “Vogue” jeste njen novi film “Snow White and the Huntsmen”, koji publika već dugo čeka. Šarliz glumi zlu kraljicu, a film obiluje mračnim detaljima, što je sasvim neočekivano, ali i odlično prihvaćeno. Šarliz govori i o sebi, pa tako, između ostalog, kaže da je njena mama bila vrlo nestrpljiva da dobije unuče, pa je Šarliz usvajanjem deteta konačno uspela da je ućutka.

Slika 217 Modni zalogaji: Uskrs, balet i Vogue

Veoma podseća na Grejs Keli

Vibram popio tužbu

Proizvođač verovatno najružnijih cipela na planeti, Vibram, dobio je tužbu! Naime, poznato je da se modne kuće i brendovi često služe prljavim igrama kako bi povećali svoju prodaju. Vibram je, kao i Reebok i Skechers, tvrdio da su njihove cipele dobre za zdravlje, odnosno da pružaju sve prednosti bosonogog trčanja. Jedna korisnica presavila je tabak i poslala ih na sud. Da podsetimo, u pitanju je jeziva obuća, koja izgleda kao čarape i ima pet prstiju. Drago nam je da su barem delimično kažnjeni za svoj modni kriminal, ali i što će možda poslužiti za nauk drugim brendovima. Možda volimo udobnost, ali svakako nismo glupi!

Slika 319 Modni zalogaji: Uskrs, balet i Vogue

Srećom, u Srbiji ih niko ne nosi

Kanje repuje o svojim modnim podvizima

Kanje Vest (Kanye West) ponovo iznenađuje! Naime, nakon što smo mnogo puta zaključili da mu je u poslednje vreme moda draža od muzike, on je odlučio da ih spoji! U svojoj novoj numeri repuje o tome kako dizajnira, večera sa Anom Vintur (Anna Wintour) i obožava Kim Kardašijan (Kim Kardashian) – peva o neuzvraćenoj ljubavi s njene strane. Hm, navikli smo da je Kanje provokativan, zanimljiv i čovek sa stilom. Upravo nam je zbog toga ova pesma tako neprijatno iznenađenje. Ne znamo da li je hteo da učini fanovima ili je nešto popio, ali u svakom slučaju, više ga volimo kad dizajnira u tišini.

Slika 415 Modni zalogaji: Uskrs, balet i Vogue

Pobogu, čoveče, pa zar nisi mogao bolju da nađeš?

Balet i moda

Jedan od najneobičnijih i najekstravagantnijih dizajnera, Garet Pju (Gareth Pugh), dizajnirao je kostime za balet “Carbon Life”, čija je premijera bila u Londonu pre nekoliko dana. Autor baleta, Vejn Mekgregor (Wayne McGregor), izabrao je Gareta zbog umeća da napravi skoro naučnofantastične modne komade, ali i zato što se i sam neko vreme bavio baletom. Kao rezultat, dobio je kostime koji na prvi pogled izgledaju kao da je u njima nemoguće igrati. No, Garet kaže da je u pitanju samo vizuelni efekat i da u ovim kostimima igrači mogu da urade sve što je potrebno. Mi mu verujemo!

Slika 5 Modni zalogaji: Uskrs, balet i Vogue

Moda i u kulturi


Alitria Silva – mala. Riđokosa. Psuje. Tvrdoglava je. Venama joj teku kofein i sladoled, a izdiše nikotin. Želi da penzioniše Anu Vintur. U svom ormaru želi Birkinku, Lagerfeldove kreacije i barem pola ormara Viktorije Bekam. U slobodno vreme kafeniše, izučava klasične nauke i starogrčki jezik, čita, piše poeziju, biva opsednuta Britanijom i pati za Hari Poter sagom. Facebook joj je na latinskom. Sanja da se uda za Gregorija Hausa.

Comments