El Fening za magazin “Self Service”

Mlada glumica El Fening (Elle Fanning) snimila je zanimljiv editorijal za magazin “Self Service”. Ona se odlično snašla noseći letnje retro komade garderobe u stilu pedesetih, a fotografije koje potpisuje Viniša Skot (Venetia Scott) imaju pravu vintage notu. Svrha editorijala sa El jeste da je prikažu kao mladu i urbanu, sa dozom retro elegancije koja joj savršeno pristaje.

125 Modni zalogaji: Viktorijini anđeli u kupaćim kostimima

Osim dizajnerske odeće za snimanje, pozajmljeni su komadi iz high street butika Opening Ceremony i Asos, jer ih El i privatno često nosi

Viktorijini anđeli u kupaćim kostimima

Tri poznata Viktorijina (Victoria’s Secret) anđela – Kendis Svonepul (Candice Swanepoel), Adrijana Lima (Adriana Lima) i Džesmin Tuks (Jasmine Tookes), našle su se u katalogu kupaćih kostima pomenutog brenda. Ove zanosne lepotice pozirale su na predivnoj plaži ispred objektiva slavnog Rasela Džejmsa (Russell James). Nova kolekcija kupaćih kostima inspirisana je Brazilom i sambom, a Viktorijini anđeli svakako znaju kako da ubede kupce.

223 Modni zalogaji: Viktorijini anđeli u kupaćim kostimima

Prelepa Kendis u jednom od izazovnih modela kupaćih kostima

Rijana na naslovnici za američki “Elle”

Iako je nedavno ponovo ofarbala kosu u tamnije nijanse i obrijala deo glave, poznata pevačica Rijana (Rihanna) se kao plavuša pojavila na naslovnici američkog magazina “Elle”. U majskom izdanju časopisa, zvezda sa Barbadosa nosi kožni komplet modne kuće Versace, koji je prepun zlatnih detalja, a u trendi žutoj boji. Rijana je, svakako, zablistala na ovoj naslovnoj strani, koja će sigurno privući sve njene obožavatelje.

315 Modni zalogaji: Viktorijini anđeli u kupaćim kostimima

Rijana zna kako se pozira

Virtuelna modna revija

Računarske igre se takmiče sa filmskom industrijom. Postepeno su preuzimale jedan po jedan element holivudske produkcije. Trejleri, poznati glumci, producenti, visokobudžetni naslovi koji koštaju više desetina miliona dolara, reklame (product placement)… Vreme je došlo i na modne kuće. Japanska kompanija Square Enix postala je poznata po pažljivo dizajniranim junacima igrica. Kompanija u njihovom vlasništvu, Visual Works, udružila se sa modnom kućom Prada. Tako je nastala virtuelna modna revija glavnih junaka kultnog serijala “Final Fantasy”. Snou (Snow), Saž (Sazh), Houp (Hope), Noel (Noel) i Lajtning (Lightning) nose modele iz kolekcije za muškarce Prada Men Spring and Summer 2012.

413 Modni zalogaji: Viktorijini anđeli u kupaćim kostimima

Ljupka Lajtning u muškoj odeći

Šeril Kol predstavila novu kolekciju ženskih cipela

Poznata pevačica Šeril Kol (Cheryl Cole) snimila je kampanju za svoju novu liniju cipela za sezonu proleće/leto 2012. Iako njene cipele prati loša reputacija zbog slabog kvaliteta i brzog raspadanja, simpatična Šeril odlučila je da joj glasine ne staju na put dizajniranja. Stoga, ona je odlučila da nastavi sa izradom omiljenog modnog detalja – cipela sa visokom potpeticom. Nova kolekcija predstavlja cipele sa platformom i obuću na štiklu koja odiše duhom sedamdesetih.

512 Modni zalogaji: Viktorijini anđeli u kupaćim kostimima

Šarmantna Šeril nudi modele za svakoga, a mogu se kupiti po relativno pristupačnim cenama – od $80 do $120


Marina Luković je diplomirana novinarka koja za sebe kaže da je jedno bedno piskaralo i dosada koja svuda voli da gura nos. Obožava putovanja, čokoladu, Mini Maus, svoje prijatelje i smeh do suza. Veliki je optimista a paničar po potrebi. Uvek je spremna da pomogne drugima. Ne podnosi ljudsku glupost, licemerje i primitivizam. Životni moto joj je Carpe Diem, a vodi se i onim “Dream Big or Go Home!”

Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Comments