Gabrielle Caunesil

Gabrielle je sada već čuvena po svom stilu i istančanom ukusu zbog čega na neki način i jeste prepoznata kao modna influenserka. Za pojavljivanje na Filmskom festivalu u Veneciji, odabrala je raskošnu Rami Kadi haljinu koja kombinuje baletski korset i “balon” suknju, ukrašenu mnoštvom sićušnih, sjajnih cvetova i kamenčića. Toaletu je upotpunila René Caovilla sandalamaChopard nakitom. 

Elsa Hosk

Naša voljena Elsa Hosk! Iskreno, uvek jedva čekamo da vidimo šta će to poznata plavuša krupnih plavih očiju sledeće obući budući da je svaka njena kombinacija pun pogodak! Manekenka se vodila parolom “manje je više” i jednog dana prošetala jednostavnu crnu haljinu sečenu u struku, a drugog dana haljinu koja verujemo nikad bolje kombinuje crnu i zlatnu. Etro je bio i njen izbor i sada već možemo sa sigurnošću da kažemo da je ova modna kuća doživela svojih pet minuta na Venecijanskom festivalu!

Eleonora Carisi

Jedna od lepših haljina na ovogodišnjem crvenom tepihu u Veneciji definitivno pripada Eleonori Carisi, tačnije brendu Valdrin Sahiti koji je zaslužan za ovo savršenstvo! Nežna boja i delikatni slojevi tkanine daju haljini izgled šećerne vune (u pozitivnom smislu, naravno) i čine je zaista nestvarnom. Kombinaciju je upotpunio zlatan Vhernier nakit.

Kate Upton

Sa crnom nikada nema greške koliko god puta da je gledamo na crvenom tepihu! Uostalom, uvek je moguće osvežiti kombinaciju zanimljivim nakitom, frizurom ili makeupom, ali i odabrati nešto zanimljiviji model haljine. Kate je tako odabrala Twinset haljinu koju je upotpunila Bvlgari nakitomJimmy Choo sandalama koje su takođe – nakit za sebe!

Za dnevnu varijantu je dozvoljeno nešto ležernije izdanje, te je njen izbor bila bela wrap haljina koju takođe potpisuje Twinset. Papuče, punđa i osmeh na licu – lepo je biti u najromantičnijem gradu na svetu, zar ne?

Molly Sims

Molly je sasvim sigurno oduševila modne kritičare odabirom ove roze Zuhair Murad haljine dostojne kakve moderne princeze! Ova glumica je takođe jedan od dobrih primera kako treba da izgleda moda na crvenom tepihu i zašto će događaji ovoga tipa zauvek biti naša omiljena razbibriga!

Naslovna fotografija: instagram.com/kateupton

Ivana

Comments