Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/2

Svaki put kada nas je Zendaya oduševila svojim stajlingom? Pa, to je verovatno bilo – uvek! Kad god smo ovu lepoticu videli u javnosti, ona je bila besprekorno stilizovana zbog čega sa svoje 22 godine već važi za ozbiljnu ikonu stila na koju bi mogle da se ugledaju i njene znatno starije koleginice.

Kad god govorimo o Zendayi, uvek volimo da istaknemo da je njen smisao za modu uočila i “odobrila” čak i Rihanna, a svi znamo šta Riri znači za današnju modu i generalno shvatanje sebe, svog izgleda i stila. Da li će to Zendaya biti njena naslednica? Ostaje da vidimo, a do tada, podsećamo se najboljih izdanja kojima nas je mlada glumica oduševila.

Zendaya je prilično svedena i prepoznatljiva u onome što nosi – ona voli dobar komad i to se i te kako vidi. Monohromatske kombinacije njoj nisu strane, ali ih uvek upotpuni efektnim aksesoarima i to pre svega nakitom. Ovoga puta nosi Fendi i izgleda poput boginje!

View this post on Instagram

When in Rome

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Čak i kada nosi crno-belu kombinaciju, Zendaya to iznosi na poseban način. Klasične crne pantalone, vrtoglave potpetice sa čuvenim crvenim đonom (Christian Louboutin, naravno) možda izgledaju već viđeno, ali ne ako ih ukombinuješ sa košuljom koja samo delom liči na klasičan beli model – zapravo je crop i vrlo smela!

View this post on Instagram

PFW 19

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Svoju ulogu u filmu “Spider-Man: Far From Home” glumica je na neki način potvrdila novom bojom kose, a tokom promocije nove uloge, imala je više odličnih odevnih kombinacija – različitih, ali svaki put potpuno savršenih.

View this post on Instagram

Not a bad backdrop 🇬🇧

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

View this post on Instagram

The spidey suit, but make it fashion

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Uloga u seriji “Euphoria” takođe će obeležiti njenu karijeru sasvim sigurno, a na premijeri iste, nosila je atraktivnu, upadljivu belu haljinu koja joj je stajala savršeno i koju smo automatski poželele da imamo!

Editors choice