Nešto ležernija izdanja mlade glumice su jednako dobra kao i ona na crvenom tepihu i premijerama. Izdvajamo jednostavnu, otmenu bordo kombinaciju sa Neil Barrett potpisom, odličan Armani stajling inspirisan muškom modom, kao i predivnu Carolina Herrera žutu haljinu koju je upotpunila matching maramom i jako popularnim bisernim minđušama. Kao i uvek, svaki detalj je na svom mestu, a Zendaya izgleda besprekorno!

Zendaya je definitivno kraljica stajlinga svedenih u spektru boja. Nije joj problem da ponese bilo koju nijansu, ali kada se odluči za jednu, onda je u njoj od glave do pete – i to izgleda jako dobro! Monohromatski stil je prosto nešto što joj odlično pristaje i po čemu je na kraju krajeva i prepoznatljiva. Ukoliko i dalje tragaš za svojim stilom i načinom na koji ćeš “brendirati” sebe, Zendaya može da bude zaista dobar i kvalitetan uzor.

Mlada glumica koju mediji često nazivaju modnim kameleonom, od svoje 14. godine radi sa stilistom Lawom Roachom, koji osim nje, stilizuje i Celine Dion. Law Roach za sebe kaže da je arhitekta za imidž, jako je uticajan u svom poslu, a kada je reč o saradnji sa glumicom, vodi se parolom “rizikujmo, rizikujmo i samo rizikujmo”! Sa Zendayom je prošao sve faze njene lične, ali i stilske evolucije i iako nije lako ispratiti osobu koja dok sazreva luta i tek traži svoj stil, uspeli su da pronađu zajednički jezik, a pozitivni komentari za ono što zajedno rade stižu sa svih strana. S obzirom na to da čuveni američki stilista mrzi sve što je svakidašnje i obično, jasno nam je zašto se Zendaya polako ali sigurno uzdigla do modne ikone za koju svi imaju samo reči hvale, poštovanja i divljenja. Kako sama kaže, sve je stvar poverenja, a mi takođe verujemo u to da ćemo najbolje od nje tek videti!

Naslovna fotografija: instagram.com/zendaya

Ivana

Comments