Vreme je da naše proleće učinimo još lepšim. Uvek je dobro se odlučiti za jednostavnost, čiste, svedene forme kada je garderoba u pitanju, te svedene modne detalje koji upotpunjavaju ceo izgled. Zato smo izdvojili samo tri aksesoara, tri komada nakita uz koje možeš da napraviš pravo čudo sa odevnim kombinacijama. Nebitno o kakvom autfitu i stilu se radi, ovi detalji će sasvim sigurno učiniti da svaki od njih izgledaju dosta atraktivnije i uvek drugačije.

Sat

Započnimo ovo malo modno putovanje prvim delom trojstva, satom. Odličana naprava, osim što pokazuje tačno vreme, ukoliko ga odabereš tako da ide uz tvoj stil dobićeš i savršen detalj koji će izmeniti ceo look. I kada si u sasvim opuštenom autfitu, koji je namenjen odlasku na kafu, šetnji ili nekom elegantnom, poslovnom, večernjem autfitu, sat će dati posebnu notu koju ne možeš da dobiješ nijednom narukvicom, pa baš zbog toga neka on bude tvoj prvi izbor, pre sve. A uz sve to, kada imaš sat koji je upečatljiv i prilično vidljiv, ne moraš dalje da razmišljaš i brineš o odabiru nakita, jer ti nije ni potreban.

modni detalji 5 Modno trojstvo: Bez ova tri aksesoara ne smeš da ostaneš ovog proleća modni detalji 6 Modno trojstvo: Bez ova tri aksesoara ne smeš da ostaneš ovog proleća
Comments