Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

iSerbia i iAkademija uz podršku Ministarstva omladine i sporta i u partnerstvu sa Kancelarijom za mlade Gradske uprave grada Beograda zovu vas na prvo druženje Mreže mladih preduzetnika 29. septembra u 17h časova u Kancelariji za mlade “Gnezdo”!

Poster MMP 29.09 III. Moj prvi biznis: Kako od ideje do realizacije?

Sledećeg utorka, 29. septembra u 17h, na 6. spratu Beograđanke, Mreža mladih preduzetnika počinje sa radom u KZM “Gnezdo” i svi su pozvani! Mreža je prevashodno namenjena mladim preduzetnicima koji imaju želju da se druže kao i da razmenjuju znanja sa sebi sličnima, usavršavaju se, a cilj okupljanja je da preduzetnicima kao i potencijalnim preduzetnicima pomognemo da sve one poslovne ideje koje im se motaju po glavi pretvore u stvarnost!

Iz tog razloga, na prvom druženju Mreže mladih preduzetnika učesnici će u neformalnoj atmosferi od iskusnijih kolega čuti kako da prebrode prvu prepreku s kojom se većina preduzetnika-početnika suočava, odnosno odgovor na veliko preduzetničko pitanje: Kako preći put od ideje do realizacije?

Kako su preskočili ovu prepreku i pokrenuli se sa “mrtve tačke”, kako je i dan danas preskaču svaki put kada je potrebno da uvedu poslovne inovacije, ispričaće vam tri izuzetne i ostvarene mlade osobe:

– Nađa Jokanović – suosnivač i direktor marketinga i poslovnog razvoja, Wannabe Magazine

– Nikola Purković – CEO/Owner, Paralela Plus d.o.o.

– Milena Milićević, predavač na Fakultetu za inženjerski menadžment i autor kandidature Beograda za Samit Jedan svet mladih

Po završetku edukativnog dela radionice, sledi speed networking u neformalnom okruženju i druženje učesnika uz koktel.

Zato, šta čekate? Prijavite se, pokrenite se i preskočite prvu prepeku! Da biste prisustvovali događaju, prijavite se ovdeBilo da ste mladi preduzetnik ili želite to da postanete, dobrodošli ste!

Editors choice