Proleće je napokon tu, zajedno sa toplim sunčanim danima. Ura! Sada napokon imamo motivaciju da izađemo iz kuće, šetamo i koristimo svaku priliku da pokažemo svoje zanosne, lepršave “krpice” koje su tako dugo čamile na dnu ormara. Jeste li već obavile svoju “prolećnu” kupovinu? Složićete se, svake sezone je potrebno “osvežiti” garderober novim stvarima, jer nam gotovo svake sezone i dolaze novi trendovi i potrebno ih je ispratiti.

Ukoliko nemate inspiraciju šta biste mogle sebi da kupite ovog proleća, manekenka i modna dizajnerka Tijana Krstić vam može pomoći u tome, tako što vam predsatvlja svojih top pet komada koje će obavezno nositi u narednom periodu. A sve njih možete pronaći u radnjama Fashion Park Outlet Centra Inđija i to vrlo povoljno, po outlet cenama.

Kardigan

Iako je napolju sunčano i znatno toplije, prolećni dani ipak umeju da nas iznenade večerima koje su svežije. Zato, nemojte još uvek sasvim izbegavati džempere i odeću od debljeg materijala. Zbog toga je Tijana i izdvojila udobni Desigual kardigan koji ćete lako kombinovati sa omiljenim majicama i pantalonama. On može biti odlična zamena za jaknu, pa kada vam takav modni dodatak dosadi, zamenite ga upravo kardiganom! Kako Tijana obožava da kupuje u inostranstvu, u manje poznatim radnjama, i kombinuje različite stilove, sa oduševljenjem je svojoj garderobi dodala ovaj odevni komad koji će joj odgovarati za svaku priliku jer je klasičan i lako uklopiv.

tijana 2 Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija: Tijana Krstić, manekenka i modna dizajnerka

Patike

Čim je napolju lepo vreme, u nama se budi želja za vežbanjem i fizičkom aktivnošću. Zato, potrebno je da imate odgovarajući par sportske obuće, a ove Nike patike su odličan izbor. Reč je o crnom modelu koji će se slagati ne samo uz vašu sportsku odeću, već i uz svakodnevne, ležerne kombinacije, a “pečat” vašem izgledu sasvim sigurno će dati ljubičasti detalji na patikama. Vaše šetnje će sada biti mnogo udobnije, ali i modernije!

tijana 1 Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija: Tijana Krstić, manekenka i modna dizajnerka
Comments