Dukserica

Uz vaše nove omiljene patike, odlično će se uklopiti jednostavna, udobna Replay dukserica. Tijana je odabrala sivi model sa animal printom koji će svaku vašu sportsku kombinaciju svakako učiniti mnogo zanimljivijom. Kombinujte je uz jednostavne crne pantalone ili farmerke i kožnu jaknu, a dodatak celoj kombinaciji neka bude dobra torba ili ranac. Ovakav autfit učiniće da se osećate zaista prijatno, a pritom ćete izgledati i jako moderno.

tijana 3 Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija: Tijana Krstić, manekenka i modna dizajnerka

Čizme

Ukoliko volite da se oblačite u rock stilu, verovatno su vam jako važni detalji kojima ćete upotpuniti svoj stajling. Dobar izbor za svaku “opasnu” devojku jesu crne Guess čizme zanimljive strukture, ukrašene sitnim nitnama i kaiševima. S obzirom na to da je reč o ravnom modelu, odlično će se uklopiti u vaše svakodnevne kombinacije, a vaš izgled će učiniti mnogo efektnijim i zanimljivijim.

tijana 4 Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija: Tijana Krstić, manekenka i modna dizajnerka tijana 5 Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija: Tijana Krstić, manekenka i modna dizajnerka

Naočare

Prema Tijaninoj preporuci, svaka devojka od stila bi trebalo da ima par dobrih naočara kako bi upotpunila ceo svoj autfit. Ona je ovoga puta odabrala Vogue naočare sa upadljivim plavim okvirom, koje joj odlično pristaju. Usudite se da i vi odaberete okvire u zanimljivim bojama, naravno vodeći se oblikom koji vama najbolje pristaje.

tijana 6 Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija: Tijana Krstić, manekenka i modna dizajnerka

Sledeće nedelje, svojih top pet bira Vanja Pantin. Ne propustite!

tijana 7 Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija: Tijana Krstić, manekenka i modna dizajnerka tijana 8 Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija: Tijana Krstić, manekenka i modna dizajnerka

Kardigan: Fashion Company, Desigual

Patike: Nike

Dukserica: Replay

Čizme: Guess 

Naočare: Sky Factory, Vogue

Fotografije: Dragan Asanov

Stilista: Aleksandra Zec

Šminka: Nadica Lekić

Comments