Da pređemo na stvar, momci – nećete nikada biti mlađi nego sad! Zato je važno da sačuvate što duže možete svoj mladalački izgled. Zato bi trebalo da vodite računa o tome kako sada tretirate svoj organizam i svoju kožu, ako ne želite ubrzo da izgledate kao vaš deda.

So

thingsthatmakeyoulooklikeagrandpa1 1393940475 Momci, usporite sa ovim!

Ovo je sastojak koji se nalazi u skoro svim jelima koje konzumirate svakog dana. So isušuje kožu i čini je starom i opuštenom. Kad god možete izbegnite so i pojačajte ukus hrane nekim drugim začinom.

Šećer

thingsthatmakeyoulooklikeagrandpa2 1393940484 Momci, usporite sa ovim!

Šećer je drugo veliko zlo koje nam uništava zdravlje! Em što izaziva pojavu bubuljica, šećer stopira proizvodnju elastina u koži i čini da ona izgleda beživotno. Pored toga pospešuje i stvaranje bora, naročito onih oko očiju!

Alkohol

thingsthatmakeyoulooklikeagrandpa4 1393940505 Momci, usporite sa ovim!

Ono što vašu kožu čini starom je dehidratacija, a alkohol baš kao i so, izvlači svu vodu iz vašeg organizma, ostavljajući vaše suvo ispijeno lice. Pijte bar osam čaša vode dnevno i izbegavajte alkoholisanje!

Pušenje

thingsthatmakeyoulooklikeagrandpa3 1393940514 Momci, usporite sa ovim!

Ono stvara bore i kese ispod očiju, produbljuje bore oko usana i čini vašu kožu sivom. To je najmanje što će ova loša navika uraditi vašem organizmu. Pušenje takođe povećava rizik od srčanih bolesti i raka pluća.


Lenka Gatić

Comments