5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/2

Ima mnogo dokaza za to da  i da ta osećanja ne mogu da prevaziđu sve prepreke, ako ih ne podržava namera, volja i odlučna akcija u praktičnom, svakodnevnom smislu. Ljubav često ne uspeva da položi ispite u realnom životu, a ovo su najčešći razlozi i trenuci u kojima kod žena dolazi do „otrežnjenja“ i shvatanja da ne možete uspeti zajedno, koliko god bila snažna osećanja koja vas povezuju.

Takođe, to su momenti u kojima duboko posumnjate u tu snagu njegovih osećanja, jer dobro znate da ste sami spremni na sve zbog ljubavi – a izgleda da on toliko toga ne može, iako ima svu vašu ljubav da ga pokreće i inspiriše.

To jedino može da znači da nema dovoljno sopstvene ljubavi – možda ne prema vama, nego prema samom sebi, što je zapravo još tužnije i beznadežnije. Ako niste spremni da svoju ljubav nosite na leđima kroz vatre i vode života, da donosite sami sve odluke, rešavate sve probleme i snosite svu odgovornost u vezi – da budete same u zajednici sa ljubavlju svog života – ovo su stvari koje će vas naterati da ostavite osećanja po strani i razmišljate praktično i zdravorazumski.

On nema posao, ni snove, ni ambicije

I verovatno se i sam grozno oseća zbog toga. Osim što to verovatno znači da nema ni prihode i da zavisi od svoje porodice, on nema ni strukturu života, a to znači smisao, osećanje svrhovitosti, ostvarenost i samopouzdanje.

Njegov ego pronalazi zaobilazne načine da se nahrani i muškarac koji ne stremi samoostvarenju, lako može da se okrene samouništenju i da ti usput pojede svu životnu energiju, angažujući te da ga spasavaš, da mu pomažeš, da mu pronalaziš poslove koje nije u stanju da zadrži, podržavaš njegov talenat za koji se ne zalaže dovoljno, izdržavaš ga i nadaš se da će se u njemu nešto probuditi i pokrenuti. On je rupa bez dna i propala investicija, osim ako nisi potpuno u redu sa tim da ćeš ga do kraja života nositi na grbači u ime ljubavi.

Voli te, ali nije u stanju da bude veran

To je užasno iskustvo. Svaki put poveruješ u njegova opravdanja i zakletve, jer zapravo i on svaki put u to veruje. On te voli, ali jednostavno nije sposoban da se odrekne uživanja u drugim ženama, jer duboko u sebi ne veruje da je ljubav odricanje, smatra da ima prava da radi šta hoće i nije ga briga što tebe to povređuje.

@idreamaboutfood and you

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

Istovremeno, sasvim je svestan da ne bi podneo da ti njega prevariš, što znači da mu je na nekom nivou jasno da se ponaša neprihvatljivo. Samo od tebe zavisi koliko ćeš trpeti da te on muči svojom slabošću i neodgovornošću – jer to nije ništa drugo. On može da odluči da bude veran i da izbegava situacije u kojima će biti izazvan, ali on to ne čini. Svu odgvoronost za ljubav i vezu on prepušta tebi.

Editors choice