Želite sasvim različite stvari

Ti želiš da zasnuješ porodicu, a on planira da putuje oko sveta. On želi da bude slobodan i da menja poslove, a tebi treba stabilnost i ne želiš da ga pratiš u njegovim lutanjima.

Česte su i obrnute situacije – on je pronašao posao i smatra da je pravi trenutak da se venčate i da pravite decu, a tebi ne pada na pamet da se skrasiš, jer želiš da završiš fakultet, da odradiš specijalizaciju u inostranstvu, da pronalaziš i realizuješ sebe u još mnogim stvarima i ne želiš da se zarobiš.

Njegova porodica ne može da te smisli

Postoji samo jedan način na koji se ovaj horor rešava – on potpuno staje na tvoju stranu i ako treba, potpuno prekida odnose sa svojom porodicom, jer oni drugačije neće shvatiti i prihvatiti činjenicu da je izabrao tebe i neće prestati da mu se mešaju u život.

Međutim, ako su u svojoj mržnji i primitivnosti toliko agresivni, vrlo je verovatno da je on sasvim zbunjen i da ne može da se otme njihovom uticaju, iako se trudi. Možda vredi boriti se protiv zle porodice svog dečka, a možda su tvoji živci, zdravlje i duševni mir, ipak važniji.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

izvor fotografije: www.instagram.com, www.unsplash.com

Brankica Milošević

Comments