Modno dešavanje za decu “SUPER STAR NA DAN” održaće se petnaestog i šesnaestog. decembra 2012. godine u “Mercator Centru Beograd” od 10 do 20 časova. Dečaci i devojčice, koji su se unapred prijavili, biraće najlepšu garderobu iz svih Monnalisa i Hitch-hiker kolekcija i nakon simpatičnog momenta nameštanja frizure i šminkanja, poziraće ispred fotografa Petra Vujanića, tako da će događaj izgledati kao profesionalno modno fotografisanje. Specijalno za tu priliku centralni trg “Mercator Centra Beograd” biće pretvoren u nesvakidašnju scenografiju – montažnu dečiju sobu sa kutkom za dečake i devojčice i fotografski studio. Kao poklon, mali modeli dobijaće fotografije kao sećanje na ovo nesvakidašnje modno dešavanje.

pagina DIVA BEOGRAD 230x297 Monnalisa i Hitch Hiker Super star na dan

Kao vodeći svetski brend dečije modne industrije "Monnalisa" uvodi na ovaj način nove standarde na domačem tržištu i pored toga što se ističe svojim kvalitetom i ponudom, donosi i novine u odnosu sa klijentima

Veliki broj prijavljenih mališana govori o tome da je probuđeno veliko interesovanje za fotografisanjem i da roditelji žele da njihova deca, makar tog jednog dana, budu obučena i stilizovana po poslednjoj modi u Monnalisa i Hitch Hiker garderobi. Neki od njih su i naše poznate ličnosti, koje će prisustvovati dešavanju sa svojom decom u subotu, petnaestog decembra od osamnaest časova.

Pozivamo sve da dođu u “Mercator Centar Beograd” ovog vikenda i zabave se sa svojom decom na ovom nesvakidašnjem modnom dešavanju za dečake i devojčice, “Super star na dan”!

Posetite Monnalisa Facebook stranicu.

Comments