Džoni Dep je Mortdekaj! Maestralni glumac je ponovo briljirao u ulozi komičnog MI5 tajnog agenta sa tajnim imenom Mortdekaj. Ljubitelji Džonove glume će ga još više zavoleti, a oni koji to još nisu neće moći da odole šarmu ovog, trenutno najtraženijeg glumca u Holivudu! U ovom filmu partnerka mu je Gvinet Paltrou i sigurni smo da su njih dvoje definitivno najsimpatičniji filmski par prošle godine!

Film 1 Mortadecai sutra dolazi u bioskope!

Čarli Mortdekai je tajni MI5 agent britanske službe i zajedno sa svojom ženom nalazi se u tajnoj misiji. U privatnom životu Mordekaj se bavi prodajom umetnina i služba je baš njega unajmila da izvši zadatak potrage za ukradenom slikom za koju se veruje da sadži tajnu šifru za trezor sa nacističkim zlatom.

Film u domaće bioskope dolazi sutra 22. januara.

Film 3 Mortadecai sutra dolazi u bioskope!

Film je prvi deo trilogije, a nastao je iz istoimenog serijala knjiga Kirila Bonfigiolija. Pored Džoni Depa i Gvinet Paltrou u filmu igraju velika imena poput Evana Mek Gregora i Pola Betanija. Interesantno je da je ovo četvrti film u kome Betani i Dep sarađuju zajedno nakon filmova “Trancedence”, “Tajni prozor” i “Turista”.

Comments