I AM Studio

Tsvetnoy Central Market, Tsvetnoy bulevar, 15

I AM Studio je ruski brend za srednju klasu. Ovo nije olako donet zakljućak već zapravo nešto što sam brend posebno ističe kao svoju prednost, budući da u njihovoj radnji može da se kupi luksuzna garderoba po izuzetno pristupačnim cenama. Sve j eporizvedeno lokalno, po najvećim standardima i od najboljih materijala, a dizajneri ovog brenda su posebno specijalizovani u kreiranju jakni i kaputa, večernjih haljina, i pantalona. Komplikovani krojevi im nisu nepoznanica, kao ni iznenađujuće prizemne cene za ozbiljan rad.

Buy By Me

Studencheskaya ulica 39/26

Buy By Me je luksuzni second-hand, preprodaja, locirana u centru Moskve iza čijeg koncepta stoje tri prijateljice, Viktoria, Yana, i Salome, koje su zajedno studirale i delile strast prema modi, koja se sasvim sigruno morala materijalizovati nekako. Kao što i jeste, u vidu Buy By Me radnje, koja je prva resale prodavnica u Moskvi sa komadima gotovo svih poznatih modnih brendova. Ove može da se pronađe bukvalno sve od Gucci komada do Alexander Wang na konstantnih 50% popusta.

Saharok

Bolshaya Nikitskaya Street 35

Ime Svetlane Efromove ti je gotovo sigurno poznato budući da važi za jednu od vodećih moskovskih IT devojaka. Ono što ti možda nije poznato jeste da upravo ona stoji iza Saharok concept radnje. Radnja je locirana u lokalnoj SoHo aleji, Patriarch Ponds, istorijskom i izuzetno trendi i prestižnom delu grada. Ovde se mogu naći neverovatni komadi koje je birala sama vlasnica, od srebrnog prstenja do zlatnih minđuša sa biserima. Svaki komad se iz različitih država i krajeva sveta, i delo je nekog mladog dizajnera. Ono što je sa ovim nakitom uvek sigurno jeste da je: internacionalong porekla, od najkvalitetnijeg materijala i delo ruku mladog dizajnera. I da, sigurno je i to da ukoliko kupiš nešto ovde nećeš sresti nikoga sa istim nakitom jer je svaki komad unikatan.

Comments