Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Nakon inspirativnog govora “majke srpske košarke” Marine Maljković koja je otvorila serijal motivacionih predavanja pod nazivom “Lepo mi je, jer tako želim“, u organizaciji UŠĆE Shopping Centera i Centra za lični razvoj “Lepo mi je, posetioci UŠĆA će u sredu 7. juna od 20 časova imati priliku da čuju kulturologa i komunikologa Zoricu Tomić na temu “Kako razumeti druge“.

Zorica Tomić će tokom svog predavanja objasniti koliko je zapravo važno da razumemo jedni druge, da negujemo saosećajnost i na koji način te osobine mogu doprinosti nama samima, lično i profesionalno i našim odnosima sa drugim ljudima.

ZoricaTomic2 2 Motivaciona predavanja u UŠĆE Shopping Center u

Serijalom motivacionih predavanja „Lepo mi je, jer tako želim“, kreiran je poseban sadržaj koji jedan šoping centar nudi svojim posetiocima, jer on na taj način ne predstavlja samo mesto na kome se kupuje i provodi slobodno vreme, već mesto koje omogućava novi sadržaj i rad na sebi.

Kreirali smo jedinstven program motivacionih predavanja koji na edukativan, ali i interesantan način inspiriše i daje odgovor kako da unapredite sebe i svoje odnose sa okruženjem koje svakodnevno postavlja nove izazove“, kaže Nevena Martinović, PR UŠĆE Shopping Centera.

Već u julu u ulozi predavača će se naći YouTube zvezda Yassertain, a narednih meseci i pisac i muzičar Marko Šelić Marčelo, glumac Nebojša Glogovac, kao i grafički dizajner Slavimir Stojanović Futro. Karte za predavanja posetioci mogu kupiti na blagajni bioskopa, po ceni od 500 dinara.

Kulturolog i komunikolog Zorica Tomić je profesor na Filološkom fakultetu u Beogradu. Objavila je više knjiga i studija iz ovih oblasti, među kojima su Muški svet, News Age, Razumevanje i nesporazumi. Iz štampe je nedavno izašla i Knjiga o ćutanju.

Editors choice