Ivan Marković iz Werktaba potrudio se da nam objasni zašto su hakatoni dobro iskustvo i koliko je važno da budete uvereni u svoje mogućnosti u tekstu koji ste prošle nedelje čitali na Startitu.

Da se i sami pridržavaju maksime iz pomenutog teksta — keep calm and hack on — vidi se iz poslednjeg uspeha ovog startapa.

Predstavnici poznate DEMO konferencije, koja je održana sredinom oktobra u Santa Klari, a na kojoj su ranijih godina lansirani proizvodi kao što je Salesforce.com, Adobe Acronat ili Waze, odabrali su Werktab za demo table u okviru Startup Showcase. Tu priliku, oni su iskoristili da prikažu sneak preview njihove platforme poznatim investitorima, partnerima i predstavnicima medija.

Na ovoj konferenciji Werktab je prikazao Movimento, pobednički demo sa GLAZED hakatona. Radi se o platformi koja integriše poznate koncepte iz društvenih igara sa ‘nosivim’ uređajima. Omogućava da se takmičite sa svojim prijateljima, osvajate poene i kreirate izazove, a pritom ostanete u dobroj formi.

Osim pobede na GLAZED hakatornu, Movimento je imao uspešan nastup i na Startup Showcase na DEMO konferenciji, gde je pobrao i odlične komentare.

sappy Movimento postao deo SAP ovog akceleratora

Kako za Startit kaže Ivan Marković, na DEMO konferenciji Movimento je dobio odlične reakcije od predstavina Google Venturesa, Index Venturesa, SAP Venturesa i Techstarsa. Pored toga, Movimento je postao član SAP Startap akceleratora, a Samsung, Jawbone, SAP i Salesforce.com su izrazili interesovanje. SAP Startup Focus Accelerator nam daje vetar u leđa u pogledu egzekucije našeg Go-To-Market plana, to jest daje nam priliku da iskoristimo sve resurse koje SAP ima, a jedan startup ne može sebi da priušti: veliki sales force tim, marketing mašinerija i dobar brend i PR, kao i prilika za sponzorisano zajedničko prisustvo na velikim događajima.

Movimentova sledeća destinacija je TechEd LAs Vegas, koji se održava od 21. do 25. oktobra, i biće odlična prilika da se predstavi velikom broju SAP korisnika  u okviru ekspertskih sesija kao i  u okviru Startup Alleya.

I Movimento grabi ka svom svetskom uspehu, vi se možete prijaviti za ekskluzivni pristup privatnoj beta verziji otvorenoj za organičen broj korisnika. Stoga, požurite na  www.movimento.coLet’s get physical!

Comments