Dođe vreme kada nam se učini da je muzika postala isuviše copy paste i da se ništa novo ne dešava, ili bar ništa dovoljno drugačije, a opet “slušljivo”. Verovatno se tada Euterpa uvredi i prione na ozbiljan rad kako bi nam pokazala da još u rukavu čuva gomilu zanimljivih imena koja tek treba da zablistaju.

Čini se da je Moja (Moya) jedna od njih. Rođena Emili Endrjus (Emily Andrews) prošle godine predstavila se javnosti svojim prvim albumom “Lost and Found”, a već je porede sa Emeli Sande (Emeli Sandé) i nazivaju ženskim Brunom Marsom (BrunoMars).

Iako nije odabrala lakši put do publike, tj. da ljudima iskače iz frižidera, već je pustila da pesme same dođu do ljubitelja ovakve vrste muzike, reklo bi se da je čeka veliki uspeh i mesto među najpoznatijim muzičkim zvezdama.

Predstavljamo vam jednu od sjajnih pesama ove mlade Britanke.

 “All of the coins in your wishing well

 Could tell you something’s missing

 But all of the ones that wish you well

 Can’t tell you how to fix things

 All of the coins in your wishing well

 Could tell you something’s missing

 But all of the ones that wish you well

 Can’t tell you how to fix things

 

 Won’t you give a little more love

 A little more love…”


Vesna Marić ima pregršt razloga da veruje da je u prošlom životu bila mačka: kotrljavo R, dečiju radoznalost, sindrom “noćno ludilo”, sposobnost da se uvek dočeka na noge, obaveznu dnevnu dremku, pa čak i kandže. Zato se uvek nasmeje kada je neko nazove kučkom. I, kao što je rekla Colette: “Ne postoje obične mačke”.

Comments