5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

1/3

Kad prebaciš dvadeset i petu, još uvek si u prvoj mladosti, koliko god trideseta bila opasno blizu i delovala preteći ozbiljno. Ali, ti si spremna za tu ozbiljnost, koja je zapravo spoj iskustva, izgrađenih stavova i zdravog razuma – tvoja zrelost se najzad usaglasila sa tvojim uzrastom. Srećom, pubertet si preživela, naporno i divljačko adolescentsko doba je prošlo, sad više nisi derište ni po čijim merilima, nego mlada žena i imaš najbolje i od mladosti i od ženstvenosti. I više niko nema prava da komentariše tvoje lakomisleno ponašanje, tvoje odluke i izbore – dovoljno si velika da se brineš o sebi, a verovatno i o drugima. Drži se brige o sebi još neko vreme, to je tako ispunajvajuće!

Divno je doći kući iz provoda trezan. Pre jedan ujutru. Subota je, a ti si zaspala daleko pre zore i sledećeg jutra te ne boli glava, nisi mamurna i imaš čitav dan pred sobom! Zašto li je ikada bilo drugačije, pitaš se, prisećajući se ponedeljaka koji su došli nakon nedelja provedenih u polukomi u zamračenoj sobi.

Ovog vikenda si rešila da ostaneš kod kuće i uživaš u luksuzu samoće. Malo ćeš sređivati stan, gledaćeš nekoliko epizoda svoje omiljene serije, napravićeš sebi neku ukusnu hranu, zakazala si masažu i možda odeš na bazen, ako ne ustanoviš da ti je lepše da se razvlačiš kod kuće i uživaš onako kako ti najviše prija – bez buke, bez duvanskog dima, bez momaka koji ti se pijani nabacuju (i misle da su mnogo duhoviti), bez prijatelja da traže tvoju pažnju i društvo, jer im nije baš dobro kad su sami.

View this post on Instagram

#mood70s

A post shared by #Mood70s (@mood70s) on

Editors choice