Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

1/3

Kad prebaciš dvadeset i petu, još uvek si u prvoj mladosti, koliko god trideseta bila opasno blizu i delovala preteći ozbiljno. Ali, ti si spremna za tu ozbiljnost, koja je zapravo spoj iskustva, izgrađenih stavova i zdravog razuma – tvoja zrelost se najzad usaglasila sa tvojim uzrastom. Srećom, pubertet si preživela, naporno i divljačko adolescentsko doba je prošlo, sad više nisi derište ni po čijim merilima, nego mlada žena i imaš najbolje i od mladosti i od ženstvenosti. I više niko nema prava da komentariše tvoje lakomisleno ponašanje, tvoje odluke i izbore – dovoljno si velika da se brineš o sebi, a verovatno i o drugima. Drži se brige o sebi još neko vreme, to je tako ispunajvajuće!

Divno je doći kući iz provoda trezan. Pre jedan ujutru. Subota je, a ti si zaspala daleko pre zore i sledećeg jutra te ne boli glava, nisi mamurna i imaš čitav dan pred sobom! Zašto li je ikada bilo drugačije, pitaš se, prisećajući se ponedeljaka koji su došli nakon nedelja provedenih u polukomi u zamračenoj sobi.

Ovog vikenda si rešila da ostaneš kod kuće i uživaš u luksuzu samoće. Malo ćeš sređivati stan, gledaćeš nekoliko epizoda svoje omiljene serije, napravićeš sebi neku ukusnu hranu, zakazala si masažu i možda odeš na bazen, ako ne ustanoviš da ti je lepše da se razvlačiš kod kuće i uživaš onako kako ti najviše prija – bez buke, bez duvanskog dima, bez momaka koji ti se pijani nabacuju (i misle da su mnogo duhoviti), bez prijatelja da traže tvoju pažnju i društvo, jer im nije baš dobro kad su sami.

View this post on Instagram

#mood70s

A post shared by #Mood70s (@mood70s) on

Editors choice