Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Dragi muškarci (ma koliko to čudno zvučalo), nisam isfrustrirana, niti ogorčena na vas. Niko mi nije pokvario godinu, dan, a ni mesec. Jednostavno sam rešila malo da se pozabavim temom koja je kod nas prilično aktuelna, a i da vam kažem nešto, ne tangira me vaša melodija (ako se to može melodijom nazvati), uvek, bre, svirate isto. Oduševilo me je što je čak neko u komentaru spomenuo batine. Pa dobro, svako govori šta želi. Stoga, i ja ću reći, OPET, šta imam.

Evo čistog primera: nakon lude noći sa nekom seksi cicom, nalazite se sa ortakom na kafi ili na čaši piva, radi prepričavanja svega. To bi trebalo da ide ovim tokom.

“Matori, pa ne pričaš kako ti je sinoć bilo sa onom crnom, a? Ćutiš. Daaj, ne budi pi*ka, reci.”

Ortak ispija malo piva i kreće bez nedoumice.

“Eee, tebra, ne možeš da veruješ, mala je vatra. Ma šta da ti pričam, luda noć. Ja je kao pratim do stana, ona se nešto kao nećka (njemu kuva u gaćama, to ne spominje), ali znam, bre, smotao sam je odmah (a neće da kaže da je pao na njene noge i da je u sebi tri puta izgovorio “Oče naš” kako bi ga pozvala u stan – ne, pred ortacima je frajer, bre!). Pozvala me kod sebe, ostalo je ušlo u istoriju (e sad, da li to što je ona vatra ili možda to da je on dobar ljubavnik, ne znam)!”

Ortaci nazdravljaju poduhvatu svog druga, opalio je seksi cicu, svaka mu čast, vau, kao da je uradio ne znam šta.

“I kad se opet viđate?”

Ortak koji je bio sa seksi cicom: “Ma pusti kurvu, daj noćas da tražimo nešto novo!”

Gromoglasan smeh je ispunio kafić, u tefter zabeležena još jedna kurva, dolazimo do rezultata.

Zašto ovde branim žene? Tu noć ste proveli zajedno, bilo je lepo, ako si toliko muško, budi još veći šmeker i čovek pa ćuti. To je žena sa kojom si podelio nešto, isto kao i ona sa tobom, tako da, ako vređaš nju, to isto činiš za sebe. Čast izuzecima. Zamisli da ceo grad priča o tvojoj obdarenosti, odnosno, neobdarenosti, koliko si loš i koliko je ona vodila igru. Nemojte mi samo sada reći da su svi muškarci izvrsni ljubavnici! Nisu, niti će ikada biti. Koliko puta vaša lepša polovina doživi orgazam, a koliko puta vi? Ha, pa vrlo je moguće da ne znate da zadovoljite kako treba.

Nikoga ne vređam, niti pričam nešto što drugi ne znaju. Na strani sam žena i držim se onoga da svako treba da radi šta želi, i da spava sa kim hoće, ali dokle ide to vređanje nakon vođenja ljubavi, seksa ili čega već? I nije u pitanju samo posle toga. Posle veze devojka je kurva, uvek je žena kriva. Priznajte svoju krivicu i razmislite koliki ste seljaci kada nekoga vređate. Jedno je žena koja to radi za novac (mada, izvin’te, šta radi žigolo?), na putevima, po kamionima, sa stotinama muškaraca u toku meseca, a nešto sasvim drugo je ona koja to radi iz užitka. Na kraju krajeva, Samanta je verovatno većini zanimljiviji lik od ostale tri.


Nevena Martinović je student prava, večiti borac za pravdu, veliki sanjar i još veća svađalica. Sebi svaki dan obećava da od sutra ide na dijetu. Voli Novi Sad, njegove ulice i tamo ide kada beži od sveta. Gijom Muso joj razvija vijuge, rimsko pravo ubija maštu. ”Trebalo bi uvek da živimo kao da ćemo sutra umreti. Nas ustvari ubija vreme za koje mislimo da imamo.” Elsa Triole

Editors choice