Kupila sam u knjižari prelepe bojice. Čula sam razne priče o tome da muskarcima treba crtati i obojiti neke stvari. To i nije tako loše, samo što je to velika potvrda da isti nikada nisu izašli iz vrtića.

U čemu je ovde problem? Pa, ako je devojka imala par avantura za veče, uveliko je proglašena velikom droljom bez obraza, i to od istih onih što ih je napalila jednim oblizivanjem usana. Jadnici. Ti isti koji su joj udelili “diplomu” drolje, uveliko su prejahali pozamašan broj devojaka, ali, zna se… Te skotove nazivamo frajerima. Muškarci su veće kurve od žena. U previše uskoj i kratkoj haljini devojka sama po sebi odaje utisak da je to veče krenula u potragu za muškim polnim organom, a ove u pantalonama i rolci niko ni ne gleda.

Drugi stadijum je da se omalovažava svaka devojka sa kojom su raskinuli. Fenomen nazvan modernim muškarcem je u stvari hodajući parazit na dva štapa, sa jednim jedinim delom tela koji mu radi 24 časa dnevno, a ima i veću ulogu čak i u rukovođenju državom i svetom od ostalih. Sa druge strane, manekenkice koje su lepe, zgodne, plastične – na njih se gleda sa dozom poštovanja. Ove što su se lepo udale, pa još bolje razvele, odmah upadaju u svetski džet-set, pa i o njima treba svaki dan slušati hvalospeve. Ali ne, takve nisu kurve, već ove druge što nikada nemaju dečka niti jebača, za njih je stručno prilepljeno par kombinacija, pa one ni krive ni dužne, isto dobijaju “diplomu” drolje. I tako ulazimo u današnjicu.

Muško-ženska prijateljstva ne postoje. Ustvari, postoje, ali i oni se tajno viđaju zarad seksa. Mislim, samo prenosim kako je to kod nas ovde u sredini. A da li je neki dušebrižnik pomislio nekada da svako ima pravo da radi šta hoće?! I da, ona čuvena rečenica kako “muškarci imaju razlog da varaju, a žene ne.”
Molim vas, neka počne ugrađivanje mozga svima iz muške populacije koji pričaju ovakve gluposti, ne mogu takvi u 22. vek. Nikada me niko neće ubediti u fenomen da su žene loše ako varaju, a da muškarce zbog prevara svet diže na pijedestal. Smešne mi je da su te mačkice-tigrice zapravo žene za kojima se juri, a ti u kancelariji sa naočarima, ženo sto mirišeš na ambiciju – nisi zanimljiva. Kako svetu ugoditi? Znate ono, na kraju je magarac zajahao oca i sina. U svom okruženju imam dve prijateljice u vrlo različitim ljubavnim situacijama. Prva devojka nikada nije spavala sa nekim iz ljubavi, i jako joj je lepo. Kada to uporedim je sa svojom dugogodišnjom prijateljicom koja se vuče sa jednim dečkom ceo život i nije zadovoljna, iako je voljena, i puna ljubavi u cvetu mladosti i ima sve što joj treba. Šta mislite, koja od njih bolje živi? Ja bih rekla da znate.

Žena je odavno izašla iz kuhinje, obula cipele na visoku potpeticu i rešila da uživa. Eskort dama ima svuda, a naša sredina ne priznaje ženu za vladara, ne stavlja je u red za dominaciju. Žena ili ima samo jednog, ili je kurva. Dosta sa tim! Poštujte nečiju intimu, ne širite “srbizam” svuda oko nas. Zna se da smo loši, lenji, da smo velike bekrije, da Beograd liči na porok noću, a na mrak danju. Ne mora još i da nam svaka žena bude kurva. Ja sam načula, slučajno, da je kurva ona što to naplaćuje. Izgleda da je došlo novo doba. No, muškarci, pričajte šta želite, da vam nije žena umrli biste gladni, žedni, prljavi i seksualno nezadovoljeni. Mada, gej populacije ima sve više, možda vam je tu šansa. Morala sam vam ovo reći, muška populacijo, jer znamo svi mi da i kada dobijete seks ili za isti budete odbijeni, devojke dobijaju istu titulu od vas. Mada, kako biste drugačije i umeli da nazovete devojku kada mozak ne koristite. Žao nam je, ali kakva god da je žena, muškarac za tri života ne može učiniti što ona uradi za jedan. Uživajte i ne zaboravite – mi smo nužne, vi ste zlo.


Nevena Martinović je student prava, večiti borac za pravdu, veliki sanjar i još veća svađalica. Sebi svaki dan obećava da od sutra ide na dijetu. Voli Novi Sad, njegove ulice i tamo ide kada beži od sveta. Gijom Muso joj razvija vijuge, rimsko pravo ubija maštu. ”Trebalo bi uvek da živimo kao da ćemo sutra umreti. Nas ustvari ubija vreme za koje mislimo da imamo.” Elsa Triole

Comments